Preobrazba v poduk

Slovenska glasbenica iz sebe naredila pošast

K.M.
24. 10. 2017, 19.24
Posodobljeno: 24. 10. 2017, 19.25
Deli članek:

Lee Sirk takšne na ulici ne bi prepoznali.

Lea Sirk

Simpatična glasbenica, ki tekmuje v letošnji sezoni zvezdniških preobrazb v oddaji Znan obraz ima svoj glas, Lea Sirk, je na svojem facebook profilu dobesedno šokirala s svojim videzom. Na eni izmed fotografij je popolnoma neprepoznavna, ob tem pa je pripisala še zelo pomembno sporočilo za vse svoje sledilke. 

"S prijateljico sva švigali po instagramu in ugotovili, da se je veliko punc (naravno zanimivih in lepih) dalo v zadnjih letih "predelati". Čisto vsakič me zmrazi ob pogledu na zadnjo verzijo njihovih obrazov. Drage moje! Prosim, zelo ste lepe in dovolj zanimive same po sebi! Ne delajte iz sebe pošasti," je na facebooku zapisala Lea. 

Ker pravi, da je sama dovolj nora, je za zabavo še sebe malo porisala in tako predstavila primerjavo svojega naravnega videza in s pomočjo ličil spremenjenega. Z osebami, ki se jim najbolj dopade Lein zadnji videz, pa se sama nikakor ne strinja. 

Kakšno je vaše mnenje o plastičnih operacijah in spremembah videza s pomočjo različnih umetnih kozmetičnih popravkov. So vam bolj všeč naravne poteze ali tiste, močno, spremenjene?