Luka Basi in Ljubavnici

Ukradli so jim posnetke za videospot

Carmen Leban
22. 10. 2017, 20.22
Deli članek:

Luka Basi, ki se je predstavil v oddaji Slovenija ima talent, tokrat sodeluje z zasedbo Ljubavnici. Žal so jim načrte pokvarili nepridipravi, ki so jim ukradli posnetke za videospot.

Osebni arhiv
Luka Basi je s svojim glasom in šarmom takoj osvojil občinstvo.

Osebni arhiv
Spot so zaradi tatov morali snemati še enkrat.

Po duetih z znanimi imeni, kot sta Jole in Lidija Bačić, je tokrat Luka s skupino Ljubavnici posnel prelepo pesem Moja, za katero so posneli tudi videospot.

»Zgodilo se je zelo hitro. Poklicali so me Ljubavnici, mi predstavili projekt, mene pa je pesem takoj prevzela. V njej sem se našel. Vsakdo izmed nas se je namreč že zagledal v koga, a iz takšnih ali drugačnih razlogov ni mogel biti z njim.« Na veselje vseh je pesem zelo visoko kotirala tako na slovenskih kot hrvaških glasbenih lestvicah, zato so se odločili, da bodo posneli videospot. Žal so jim jo zagodli nepridipravi, ki so jim ukradli posnetke oziroma avto, v katerem je bila kamera s posnetki. Zato so morali videospot posneti še enkrat.

Neprijetna izkušnja v mrzli vodi 

Snemanje videospota je potekalo v Ljubljani, nad katero so bili fantje iz zasedbe Ljubavnici zelo navdušeni. Obljubili so, da si jo bodo ponovno ogledali s svojimi domačimi in prijatelji. Luka je dejal, da mu je bilo veselje delati s fanti, vendar ima na snemanje tudi manj lepe spomine. »Moral sem skočiti v vodo, ki je imela samo 14 stopinj, potem pa v spotu tega kadra sploh niso uporabili. Zmrzovanje je bilo torej zastonj.« Ljubavnici so dejali, da imajo načrt osvojiti slovenske odre, Luka pa je dodal, da zanj ni pomembno, v kateri državi nastopa, najbolj važno je, da osvoji srca oboževalcev, ki na njegovih koncertih uživajo in se imajo lepo.