Zabava

Pevko Nino vsak dan zabavata Snupi In Lord

Teja Pelko
22. 10. 2017, 12.00
Deli članek:

Nina ima doma dva najboljša človekova prijatelja: šicuja Snupija in rotvajlerja Lorda. Snupi je pri hiši že 11 let, Lord pa dva meseca.

Osebni arhiv
Nina Donelli in Snupi.

Čeprav je šicu velik »cartljivček«, ki pevki že od petega razreda osnovne šole greje posteljo in je zelo ubogljiv, ji je nekajkrat tudi hitreje pognal kri po žilah. »Enkrat je pobegnil, nekajkrat je napadel ljudi, najbolj grozno pa je bilo, ko sem še vozila karting in nam je ušel na progo, medtem ko so divjali avtomobili na progi. Na koncu nas je za njim tekalo kakšnih 20 ljudi … Na srečo se je vse srečno končalo,« je dejala Nina.

Lord je zelo živahen, kar je glede na to, da je še mladiček, povsem razumljivo, ga pa namerava proti koncu leta Nina peljati v pasjo šolo. »Pri takšnem psu čuvaju mora biti glavni lastnik, pes pa mora ubogati,« je namreč prepričana pevka, ki za druženje s svojima ljubljenčkoma izkoristi vsak prosti trenutek. »Z domačimi živalmi se moraš ukvarjati. Meni je skrb zanje nekaj samoumevnega. Priznam pa, da je v zadnjem času tu glavna moja mami, saj mene zaradi glasbenih obveznosti velikokrat ni. Za njeno skrb sem ji zelo hvaležna,« je dejala pevka. Če ne bi bilo omejitev, pa bi imela medvedka ali tigra.