Izgubil nadzor

VIDEO: "Moja zasebnost ni naprodaj," je dejal po udarcu

R.T.
13. 10. 2017, 14.02
Posodobljeno: 13. 10. 2017, 14.25
Deli članek:

V bes je igralca spravilo vprašanje o sinu.

Profimedia
Eduardo Yanez.

Na tujem niso redka obračunavanja (besedna in fizična) med slavnimi osebnostmi in predstavniki medijev, veliko prahu pa je z izpadom na rdeči preprogi v Los Angelesu dvignil mehiški igralec Eduardo Yanez, ki so ga proslavile televizijske telenovele. 

Med intervjujem je namreč v sredo z vso močjo udaril po obrazu novinarja televizije Univision. 

Yanez je na novinarjeva vprašanja odgovarjal povsem mirno vse do trenutka, ko ga je očitno novinar dregnil v bolečo točko z vprašanjem o sinu Eduardu Juniorju, s katerim igralec ni v najboljših odnosih.  Mladi Eduardo je nedavno zakrivil prometno nesrečo, denar za popravilo avta pa je želel zbrati preko platforme za množiočno financiranje GoFundMe. Očeta za pomoč ni prosil.

Novinarjevo vpršanje pa je očitno razsrdilo igralca, ki je novinarju zabrusil: "Če si tako zaskrbljen za mojega sina, potem mu daj kar ti denar ali pa se pogovarjaj z njim." Ostrim besedam pa je sledil še močan udarec. 

Nasleednji dan se je igralec za svoje dejanje opravičil na twitterju in zapisal: "Želim se opravičiti javnosti in osebi, ki sem jo prizadel. Nisem ravnal prav, vendar moja zasebnost ni naprodaj".