Mladi korenjaki

VIDEO: Očetovo darilo je res bila harmonika

ns
11. 10. 2017, 21.00
Deli članek:

Narodnozabavni ansambel Mladi korenjaki predstavlja nov videospot za pesem Očetovo darilo, ki jo fantje posvečajo očetu svojega harmonikarja Robija Novaka, ki je praznoval abrahama.

Osebni arhiv
Mladi korenjaki predstavljajo svoj novi videospot za pesem Očetovo darilo.

Mladi korenjaki so uspešen narodnozabavni ansambel oziroma kvintet mladih, nadarjenih glasbenikov, ki je v tujini bolje poznan tudi pod imenom Die Jungen Helden. Vsi člani ansambla so veliki ljubitelji narodnozabavne glasbe in že od malega se trudijo stopati po stopinjah velikih glasbenih narodnozabavnih legend, kot sta Slavko in Vilko Avsenik

Ansambel Mladi korenjaki, ki po svoji glasbeni poti stopa že od leta 2006, pravi, da bo nova pesem uspešnica. 

Robi, harmonikar in vokalist Mladih korenjakov, je želel deliti svojo zgodbo o posebnem darilu, ki mu ga je pred leti poklonil oče. »Na to imam zelo lep spomin, saj je bil to moj prvi stik z inštrumentom. Oče mi je za darilo podaril prvo harmoniko in seveda je bilo veselje, ki mi ga je prinesla v življenje, nepopisno,« je povedal navdušeni vodja skupine Robi Novak in tudi dodal, da je pesem nastala po resničnih dogodkih, in sicer jo posveča očetu za abrahama. Videospot je posnela izvrstna ekipa TV Veseljak. »Zgodba prikazuje, kako sva jaz in moj oče doživljala mojo glasbeno pot, ki se še z večjo strastjo nadaljuje,« je še dodal simpatični Robi in skupaj s člani ansambla vse vabi, da si novi videospot za pesem Očetovo darilo ogledate na spletu ali njihovi facebook strani.