Mobilna verzija
18:12 20. marec 2018

Navdušeni nad preobrazbo slovenske pevke

V. M.
0 Posodobljeno: 13:17 / 12.10.2017

Nastop Leje Sirk, ki se je v prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas prelevila v Salvadorja Sobrala, odmeva na Portugalskem.

lea sirk

Lea Sirk

Vest o Leini preobrazbi v zmagovalca letošnje Evrovizije Salvadorja Sobrala, je poneslo prek meja Slovenije. O osupljivi imitaciji namreč poročajo tudi na Portugalskem, kjer so nad nadarjeno pevko naravnost navdušeni. Lea pa ni pritegnila le pozornost spletnih in tiskanih medijev, posnetek nastopa objavljajo namreč tudi televizijske hiše.

lea sirk Salvador

Vokalistka Lea Sirk v Salvadorjevih čevljih .... Foto: Miro Majcen

Kot poročajo, portugalski jezik slovenski vokalistki ni predstavljal nobenih ovir, odlično pa je upodobila tudi mimiko, tako značilno za priljubljenega pevca. Lea je po oceni portugalskih medijev izvedla nastop, ob katerem težko ostaneš ravnodušen, video imitacije, ki je bil na youtube kanalu objavljen kot domači posnetek pevkinega televizijskega nastopa, pa je hipoma postal viralen.

S poročanjem tujih medijev je seznanjena tudi Lea, ki je veselo novico delila s prijatelji na facebooku: ''Na Portugalskem po tv medijih še kar pridno objavljajo posnetek imitacije Amar pelos dois. Občutek je super! Samo še počakamo Salvadorja, da se dobro pozdravi, nabere moči ... potem pa jo lahko že skupaj odpojeva.''

Značke: lea , sirk , imitacija , salvador

Vaš prispevek