Blagoslov mame

Princ Harry končno spoznal tudi taščo

snč
4. 10. 2017, 07.30
Deli članek:

V Torontu je Harry na koncertu v svoji loži gostil tako svojo ljubico kot njeno mamo.

Profimedia
Ko se je princ Harry pridružil glasbenim zvezdnikom na odru, sta se Meghan in Doria zaupno pomenkovali in veselo hihitali, ko pa je imel zaključni govor, sta mu pozorno in resno prisluhnili.

Od prireditve Invictus Games, katerih boter je britanski princ Harry, se tokrat ni pričakovalo le športnih dosežkov, ampak predvsem njega in njegovo srčno izbranko po letu dni ljubezni končno skupaj v javnosti.

No, pa so tisti, ki z zanimanjem spremljajo dogajanje v aristokratskih krogih, prišli na svoj račun še bolj, kot so pričakovali.

Vsi veseli

Najprej sta se Harry in Meghan sproščeno objemala na enem od teniških turnirjev, za višnjo na smetani pa je poskrbela zaključna prireditev iger nepremagljivih – koncert zvezdnikov Brucea Springsteena in Bryana Adamsa.

Na prizorišče je Harry namreč povabil tudi svojo taščo Dorio Ragland, ki je vabilo menda z največjim veseljem sprejela in priletela v Toronto iz Los Angelesa, kjer živi. Seveda ne zaradi glasbenih zvezdnikov, ampak zato, da bi se v živo prepričala, ali je njena hči po prvi zakonski polomijadi zdaj končno našla pravega.

Meghan je že pred časom za medije povedala, da je mama njena najboljša prijateljica in edina prava zaupnica. In ker je bila Doria ob princu nasmejana tako, kot je vedno tudi njena hči, je mogoče sklepati, da sta zaljubljenca dobila njen blagoslov in da je trenutek, ko bosta oznanila zaroko, res tik pred durmi.