Anamarija Goltes

Srčna izbranka Luke Dončića je navijačica številka 1!

ns
18. 9. 2017, 17.00
Posodobljeno: 18. 9. 2017, 17.05
Deli članek:

Veliki finale evropskega prvenstva v košarki je za nami, med strastnimi navijači je bila tudi izbranka Luke Dončića, ki je prekipevala od ponosa nad svojim fantom.

Instagram/Anamarija Goltes
Par se nikakor ne skriva, njuna zveza je javna.

Iz prvih vrst so košarkarskega asa Luko Dončića med njegovimi akcijam na parketu najglasneje spodbujale njegove najljubše ženske, babi Milena, mama Mirjam in dekle Anamarija. Opremljene z dresom, ki ga krasi Lukova številka 77, so bile njegove najbolj glasne navijačice, ki so se z njim odpravile tudi v Istanbul.

Tako športni poznavalci kot njegovi prijatelji menijo, da je Luka Dončić zelo velik igralec, toda še večji človek. To je zelo jasno pokazal že večkrat!

Veliko pozornosti je bila deležna predvsem Lukova srčna izbranka Anamarija Goltes. »Kot njegova punca ne bi mogla biti bolj ponosna. Ni samo najboljši igralec na svetu, temveč ima največje srce in je najboljša oseba, kar jih poznam,« je o fantu Luki povedala lepotička. Zaljubljeni parček se nikakor ne skriva, njuna zveza je javna, prav tako temu primerne fotografije na družbenih omrežjih, kjer nista vsiljiva; zasebnost do neke mere držita zase, objavljata malo fotografij, a so tiste toliko bolj zgovorne. Luka in Anamarija sta letošnje poletje preživela počitnice v Združenih državah Amerike, kamor se bosta verjetno kmalu vrnila za daljši čas, saj seveda vsi skupaj pričakujemo Lukov visok izbor na naboru lige NBA leta 2018.