Nespodobno

Zvezdnica šokirala z goloto!

ns
13. 9. 2017, 07.10
Deli članek:

Potem ko je pred letom dni slavna resničnostna zvezdnica vpeljala trend »prosojnih bradavičk«, je zdaj na newyorškem tednu mode šokirala z novim modnim trendom, za katerega upajo, da se ne bo prijel!

Profimedia
kim kardashian gate

Newyorški teden mode privabi ogromno zvezdnikov, ki si iz prvih vrst ogledajo najnovejše modne trende. Med ljubitelje mode seveda spada tudi Kim Kardashian West, v zadnjih dneh si je ogledala modne revije Toma Forda in Alexandra Wanga. Nobenega dvoma ni, da je 36-letnica v zadnjih letih postala ena od tistih zvezdnic, ki narekujejo modne trende. No, modni kritiki in poznavalci pa upajo, da tokrat ne bo tako, saj je eden njenih zadnjih stajlingov precej drzen, če ne že neokusen.

Profimedia
Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je znana predvsem po tem, da gola pred kamero res ni sramežljiva.

Vse na pladnju

"Ogabno! Kaj ji ni jasno? Spet je prestopila mejo dobrega okusa!" Modni kritik o njeni »modni« opravi

Kim je tokrat izbrala drzna črna oblačila, v katerih je več pokazala kot skrila. Nosila je oprijet kratek top, v katerem je razkazovala trebušne mišice, in prosojne pajkice, ki so razkrivale njene spodnjice. In seveda je naletela na več slabih kot dobrih kritik, saj je vse, čeprav so pri njej vajeni provokacij, dobesedno šokirala. Tako kot je pred letom dni poskušala vpeljati trend prosojnih majčk in je razkazovala svoje prsi in bradavičke.

Facebook
kim kardashian joka

Zvezdnico seveda najbolj napadajo prav njeni nasprotniki, ki je že tako ne marajo, in seveda tisti, ki ji želijo sporočiti: Kim, mama dveh otrok si, obnašaj in oblači se temu primerno!