Mobilna verzija
07:00 20. marec 2018

Zvezdnica šokirala z goloto!

ns New York
1

Potem ko je pred letom dni slavna resničnostna zvezdnica vpeljala trend »prosojnih bradavičk«, je zdaj na newyorškem tednu mode šokirala z novim modnim trendom, za katerega upajo, da se ne bo prijel!

kim kardashian gate

kim kardashian gate Foto: Profimedia

Newyorški teden mode privabi ogromno zvezdnikov, ki si iz prvih vrst ogledajo najnovejše modne trende. Med ljubitelje mode seveda spada tudi Kim Kardashian West, v zadnjih dneh si je ogledala modne revije Toma Forda in Alexandra Wanga. Nobenega dvoma ni, da je 36-letnica v zadnjih letih postala ena od tistih zvezdnic, ki narekujejo modne trende. No, modni kritiki in poznavalci pa upajo, da tokrat ne bo tako, saj je eden njenih zadnjih stajlingov precej drzen, če ne že neokusen.

Kim Kardashian

Rada šokira. Veliko kritik je požela že ob razkazovanju bradavičk in oprsja. Foto: Profimedia

Vse na pladnju

"Ogabno! Kaj ji ni jasno? Spet je prestopila mejo dobrega okusa!" Modni kritik o njeni »modni« opravi

Kim je tokrat izbrala drzna črna oblačila, v katerih je več pokazala kot skrila. Nosila je oprijet kratek top, v katerem je razkazovala trebušne mišice, in prosojne pajkice, ki so razkrivale njene spodnjice. In seveda je naletela na več slabih kot dobrih kritik, saj je vse, čeprav so pri njej vajeni provokacij, dobesedno šokirala. Tako kot je pred letom dni poskušala vpeljati trend prosojnih majčk in je razkazovala svoje prsi in bradavičke.

kim kardashian joka

Svet čaka, kdaj bo spet jokala in se umaknila v pozabo! Foto: Facebook

Zvezdnico seveda najbolj napadajo prav njeni nasprotniki, ki je že tako ne marajo, in seveda tisti, ki ji želijo sporočiti: Kim, mama dveh otrok si, obnašaj in oblači se temu primerno! 

Vaš prispevek