La Toya Lopez

Razočarana uteho išče v nakupovanju

Teja Pelko
12. 9. 2017, 20.35
Deli članek:

Zvezdnico zelo moti, da se vsi vtikajo v njeno življenje in da so vse ženske tako zelo ljubosumne nanjo.

osebni arhiv
Podpis Pornesa je videti fantastično.

Zaupala nam je, da je vsega tega že zelo naveličana in si želi samo živeti svoje življenje.

La Toya je zelo razočarana nad soljudmi.

»Nisem srečna, ker se vsi vmešavajo v moje življenje. Če je ženska lepa in uspešna, ima celo življenje probleme z drugimi. Kjerkoli se pojavim, se mi vtikujejo. Nikjer nimam miru. Rada bi živela svoje življenje. Dovolj sem stara, da lahko odločam o tem. Ženske po klubih, v katerih delam, pa so poleg tega še ljubosumne, ker želijo moški mojo družbo, ne pa njihove,« nam je povedala razočarana zvezdnica. Uteho je pornesa našla v nakupovanju. »Vsak dan hodim po nakupih. Edino to mi je še ostalo,« je razočarana La Toya.

osebni arhiv
Zvezdnica obožuje sladkarije.

Zvezdnica si sicer že nekaj časa prizadeva, da bi postala profesionalna didžejka in se ukvarjala izključno z glasbo. V ta namen si je pred časom kupila mešalno mizo in slušalke. Vrteti namerava house, deep house in techno house glasbo, pri tem pa bo oblečena v svojem stilu ali elegantno – odvisno od počutja. Konec lanskega leta je že imela nekaj didžejskih nastopov, ki so po njenih besedah naleteli na odličen odziv občinstva, trenutno pa se dogovarja za nastop v nekem celjskem klubu. Da ji bo v novem poslu uspelo, La Toya ne dvomi. »Zame vedno obstaja zanimanje. Mogoče zato, ker sem zanimiva osebnost. Pa tudi kombinacija pornozvezda in DJ – tega ni,« je optimistična pornesa.

Zdrav duh v zdravem telesu

La Toya je sicer videti odlično. Sama to pripisuje vsakodnevnemu enournemu poganjanju pedal na sobnem kolesu in uživanju kakovostne hrane. Je sicer vse, a po malem, včasih pa se pregreši tudi s sladkarijami, ki jih obožuje.

(Teja Pelko, foto: osebni arhiv) ***Templejt A12 – glej foto!!! KROGEC La Toya je zelo razočarana nad soljudmi. FOTO 1 – La Toya Lopez 1 Podpis Pornesa je videti fantastično. FOTO 2 - La Toya Lopez 2 Podpis Zvezdnica obožuje sladkarije.***