Nadiya Bychkova

Razkrili pare oddaje Zvezde plešejo: Plesala bo z igralcem

Teja Pelko
12. 9. 2017, 20.20
Posodobljeno: 12. 9. 2017, 20.29
Deli članek:

V 15. sezoni tega izjemno priljubljenega šova bosta slovenske barve na Otoku zastopala kar dva profesionalna plesalca: Slovenjebistričan Aljaž Škorjanec in Nadiya Bychkova, vrhunska plesalka ukrajinsko-ruskega rodu, ki že vrsto let živi pri nas.

Instagram
Nadiya Bychkova

Instagram
Nadiya bo v šovu plesala z igralcem Davoodom Ghadamijem.

V britanskem šovu Zvezde plešejo bosta slovenske barve zastopala kar dva profesionalna plesalca: Slovenjebistričan Aljaž Škorjanec in Nadiya Bychkova.

Aljaž je v britanskem šovu prvič sodeloval leta 2013, ko je z ženo angleškega nogometaša Petra Croucha, manekenko Abbey Clancy, tudi zmagal. Zatem se je v omenjeni oddaji po plesnem podiju vrtel še z Daisy Lowe, manekenko in hčerko frontmana zasedbe Bush Gavina Rossdala, televizijsko voditeljico Alison Hammond in igralko Helen George. V novi sezoni bo plesal z igralko Gemmo Atkinson. Nad svojo partnerico je navdušen. »Zelo zelo sem vesel, da bom plesal z Gemmo. Komaj čakam na vaje,« je ob razkritju svoje nove soplesalke na svojem instagramu zapisal zvezdnik.

Instagram
Aljaž Škorjanec in Gemma Atkinson

“Zelo vesela sem, da sem dobila to priložnost, saj sem si tega zelo želela. To je zame velik korak naprej. Zagotovo bo zelo lepa izkušnja.” - Nadiya Bychkova

Nadiya se bo po britanskem televizijskem podiju zavrtela prvič, potem ko je v šovu skupaj z Avstralko Dianne Buswell in Amy Dowden iz Walesa zamenjala tri dosedanje plesalke: Natalie LoweOksano Platero in zmagovalko zadnje sezone Joanne Clifton, ki so iz šova izstopile. Njen soplesalec bo igralec Davood Ghadami. »Tako zelo sem navdušena. Komaj čakam na začetek treningov,« je ob razkritju svojega partnerja na instagramu zapisala 28-letnica.