Mobilna verzija
15:41 23. junij 2018

Fantek bo, pravijo

am
28 Posodobljeno: 10:17 / 12.9.2017

Tanja Žagar počasi že odšteva dneve do težko pričakovanega poroda. Kljub temu zadnje tedne preživlja zelo aktivno – ga ni trenutka, da je ne bi videli kje nastopati.

Tanja Žagar - ZA OBREZ

Vesela nosečnica pod srčkom menda nosi fantka. Vsaj tako se govori. Foto: Facebok profil Tanja Žagar

A to ne pomeni, da 35-letna nosečnica brezglavo skače sem in tja. Ravno obratno, Tanja Žagar se zanaša na svoj šesti čut, še kako posluša svoje telo in srce ter – razumljivo – tudi svojo zdravnico. Zagotovo pa spada glasbenica med najbolj aktivne nosečnice, že prihodnji mesec bo namreč dobila največji zaklad  povila bo svojega prvega otročička.

Tanja Žagar

Včasih je treba delati nič in le uživati, je ob fotografiji zapisala vesela nosečnica. Foto: Facebook profil Tanja Žagar

"Želim vam carsko šolsko leto! Prof. Žagar, ki se bom v tem šolskem letu naučila veliko novega." Tanja Žagar ob začetku novega šolskega leta

Trebušček ima že močno zaobljen, vendar je to prav nič ne ovira pri vsakdanjih opravilih. Sama pravi, da so ti nosečniški kilogrami prav simpatični ter da se počuti odlično, zato je polna energije. Ob koncih tedna še vedno na polno nastopa, med tednom pa si privošči sprehod v naravi, prebere knjigo ali počiva. A ne vedno! Ker živi v lastnem stanovanju v Zupančičevi jami v Ljubljani, spada k vsakdanjiku tudi čiščenje. Tako je navihana Tanja na družbenem omrežju objavila simpatično fotografijo v oprijeti oblekici in z metlo v rokah, zraven pa zapisala, da je »treba tudi doma delat'«. In kot kaže, bo »žagala« vse do najbolj srečnega trenutka v življenju. Nič drugače ne bo po porodu (tisti, ki so blizu priljubljene pevke pravijo, da bo rodila fantka), le da bo takrat v ospredju družina. Z glasbenih odrov se ne bo poslovila, bo pa seveda zaradi novega družinskega člana nastopov nekoliko manj.

Vaš prispevek