SPOGLEDUJE SE Z BALKANOM

Nikoli si ni mislil, da bo spoznal legendarno pevko

am
10. 9. 2017, 16.11
Deli članek:

Damir Kovačić je tisti pevec, ki po tiho in vztrajno dela svoje glasbene korake. Malo tu in malo čez mejo. Znano je, da je od leta 2012 do današnjih dni osvojil kar nekaj prestižnih nagrad predvsem na Hrvaškem in v Srbiji, kjer si želi vse bolj koncertirati.

Osebni album
Damir Kovačić

Damir Kovačić je ponosni lastnik glasbene nagrade Darfesta, dveh nagrad beogradski pobednik, balkan music awardsa in najbolj sveže s Summer festa 2017 iz Aranđelovca, kjer je spoznal nove glasbene kolege iz nekdanje skupne države. Predvsem ga je navdušil Bojan Marović, mladi pevec in igralec, ki je tretjo nagrado žirije kot žirant Damirju tudi podelil. Obeta se jima skupni koncert v Sava centru v Beogradu, ki se ga Damir iskreno veseli. Nikoli si ni mislil, da bo spoznal legendarno pevko Majo Odžaklijevsko, večer pa je preživel z Aleksandrom Ćovićem, članom skupine Regina, ki je na Pesmi Evrovizije 2009 zastopala barve Bosne in Hercegovine.

Osebni album
Damir Kovačić in Maja Ođaklijevska

Svoje oboževalce že nagovarja z novim singlom Volim žene, ki ga lahko slišite na radijskih postajah. Damir se predvsem veseli novih koncertov, saj mu predstavljajo smisel ustvarjanja. Naslednje leto si želi uvrstitve na hrvaški CMC festival v Vodicah. Zaupal nam je, da komaj čaka novo koncertno sezono. Ob 10. obletnici Tošetove smrti pa si želi en koncert posvetiti prav spominu na legendarnega pevca in organizirati koncert, na katerem bo izvajal njegove pesmi. »Ne mine koncert, da me ljudje ne bi prosili, da odpojem njegove hite. Še vedno me vizualno povezujejo z njim. Na to sem se navadil. Priznam, da na začetku ni bilo prijetno, saj do pevca gojim veliko spoštovanje in si niti pod razno ne bi želel, da bi me z njim primerjali,« je še dejal Damir Kovačić.