Modna policija

FOTO: Modni kiksi in lepe obleke na podelitvi

Nejc Simšič
31. 8. 2017, 21.20
Deli članek:

Podelitev nagrad za glasbene spote je vsako leto znova eden najodmevnejših glasbenih dogodkov, ki je tudi odlična priložnost za vse modne kritike, saj vsi prav čakajo, s čim jih bodo zvezdniki navdušili ali šokirali na rdeči preprogi. Tudi letos ni šlo brez presežkov, tako dobrih kot slabih.

Profimedia
Izbrali smo najlepše in najslabše oblečene na podelitvi nagrad MTV.

Katy Perry

Profimedia
katy perry

Voditeljica prireditve se je preoblekla kar desetkrat, s to belo asimetrično kreacijo pa je dokazala, da je lahko posebna in klasična.

Heidi Klum

Profimedia
heidi klum

Supermanekenka je znova dokazala, da je pregrešno lepa in ji tudi leta ne pridejo do živega. Heidi je bila dobra za pojesti!

Kesha

Profimedia
kesha

Pevka, za katero pravijo, da se ji je zmešalo, se je tokrat skrila v razkošni volančkasti obleki iz tila. Modni kritiki se vzdržujejo komentarjev.

Paris Jackson

Profimedia
paris jackson

Hči Michaela Jacksona je pritegnila pozornost s prosojno Diorjevo obleko, a šokirala z dlakami pod pazduho, saj je rada »all natural«.

Mel B

Profimedia
mel b

Nekdanja članica Spice Girls je s to kičasto obleko, ki ne razkriva preveč, bivšemu možu sporočila, da si je »ne bo nikoli lastil«.

Nicki Minaj

Profimedia
nicki minaj

Pevka več kot očitno ljubi rožnato, še najraje jo ima v kombinaciji z lateksom. A kaj ko je videti, kot da nosi kondom. Največji minus podelitve!

Pink

profimedia
pink

Dobitnica letošnje nagrade za življenjsko delo je oblekla moško opravo, enako sta imela tudi mož in hčerka. Oh, ti upornica, ti!

Demi Lovato

Profimedia
demi lovato

Pevka je tipične harem hlače dvignila na višjo, bolj glamurozno stopnjo. V kreaciji Zuhairja Murada je preprosto blestela.