ŠKANDAL

Amerika je dobila novo prvo damo!

ns
30. 8. 2017, 20.15
Deli članek:

Kim Kardashian West je svojim številnim provokacijam, s katerimi je »sesula« internet, dodala novo, s katero se je želela pokloniti nekdanji ameriški prvi dami Jacqueline Kennedy Onassis.

arhiv
Provokatorka brez konkurence.

Da 36-letna zvezdnica resničnostnih šovov in žena slavnega raperja Kanyjeja Westa točno ve, kdaj, kako in kaj mora servirati svetu, vedo že čisto vsi. A kot vedno so bili ob njeni zadnji potezi vsi šokirani do konca. Slavno Kim so namreč prelevili v Jackie O., odeli so jo v oblačila v slogu 60. let in prav tako njeno hčerko North West, ki ji dela družbo na naslovnici ameriške revije.

arhiv
Kim je s preobrazbo v »ameriško prvo damo« dvignila veliko prahu.

Kim v reviji predstavljajo kot osebo, ki jo prenizko vrednotijo in napačno razumejo, obenem pa so zanjo zapisali, da je fascinantna oseba, ki si zasluži tudi naziv nova ameriška prva dama. Takoj, ko so se fotografije pojavile na spletu, so se pojavili tudi številni negativni odzivi na vzporednice s prvo damo. »O meni lahko rečete veliko stvari, a ne morete reči, da ne delam trdo. Ne pojem, ne plešem, ne igram ... ampak nisem lena,« se je branila Kim, ki je sprožila tudi ugibanja o napovedi kandidature svojega moža Kanyeja Westa za predsednika ZDA, kar je pred dvema letoma sporočil svetu na podelitvi glasbenih nagrad. A bolj kot na morebitno kandidaturo ameriška javnost nestrpno čaka odziv prave prve dame Melanie Trump, da pokomentira provokacijo slavne resničnostne zvezdnice.

arhiv
Legendarna Jacqueline Kennedy Onassis