Zabava

Bahava žena Trumpovega ministra: Raztrgali so jo!

D. B.
27. 8. 2017, 07.01
Posodobljeno: 27. 8. 2017, 09.49
Deli članek:

Opravičujem se zaradi svoje objave in odgovora. Ni bilo primerno in bilo je povsem brez občutkov, je dejala lepa plavolaska, ki so jo stisnili v kot.

Profimedia
Namesto, da bi ljudem na nek način pomagala, se je odločila, da se pohvali z dragimi oblačili.

Igralka Louise Linton, žena ameriškega finančnega ministra Steva Mnuchina, je razjezila ameriško javnost z objavo na instagramu, v kateri se je hvalila s svojim bogastvom in dragimi krpicami.

35-letna plavolaska je pred kratkim objavila fotografijo, na kateri s soprogom izstopa iz službenega letala ameriške vlade in na fotografiji označila vse luksuzne modne znamke oblačil, ki jih je za to priložnost oblekla, med njimi so bile Hermes, Tom Ford in Valentino. Fotografija je nastala v Kentuckyju, kjer se je njen soprog srečal s senatorejm Mitchem McConnellom, da bi razpravljala o davkih.

Preberite tudi: Modni spodrsljaj: Postarana Melania Trump. Kliknite tukaj!

"Odlično potovanje v Kentucky," je napisala na družabnem omrežju. Ena od njenih sledilk iz Oregona, mama treh otrok Jenni Miller, pa je komentirala: "Veseli me, da smo vam lahko plačali vaš majhen pobeg. Žalostno." Lintonova je na to odgovorila z vprašanjem, ali meni, da je bilo to zasebno potovanje. "Ali menite ..., da je ameriška vlada plačala najine medene tedne oziroma zasebno pot?" se je posmehovala ter še naprej branila bogastvo svoje družine in jo opisala kot žrtev.

Profimedia
Igralka Louise Linton, žena ameriškega finančnega ministra Steva Mnuchina, je razjezila ameriško javnost.

"Ste dali vi več za gospodarstvo od mene in mojega soproga? Če govorim o davku oziroma svojem požrtvovanju, sem prepričana, da sva midva plačala več davka za "najino potovanje", kot bi ga bili pripravljeni plačati vi, če bi imeli to možnost," je zapisala in dodala, da naj se Millerjeva pomiri. Kmalu potem je izbrisala objavo in zaprla profil na instagramu, a njena bahava fotografija in komentarji so se še naprej širili po družabnem omrežju, zato se je morala na koncu opravičiti.

"Bila je v državi, v kateri eden od petih ljudi živi v revščini in mnogi ne vedo, ali bodo lahko nahranili svoje otroke. Namesto, da bi ljudem na nek način pomagala, se je odločila, da se pohvali z dragimi oblačili, kar je res obžalovanja vredno,« pa je dejala Millerjeva za CNN ter dodala, da bi jo odgovor ministrove soproge najbrž užalil, če bi jo spoštovala.

Iz ministrstva za finance pa so sporočili, da niso plačali oblek, ki jih je na službenem potovanju nosila.