Muzikal Mamma Mia

Zvezdniki se srečujejo na Visu

R. T.
22. 8. 2017, 14.32
Posodobljeno: 22. 8. 2017, 14.58
Deli članek:

Prišli so tudi Meryl Streep, Pierce Brosnan in Colin Firth.

Profimedia
Filmska ekipa se mudi na hrvaškem otoku Vis, ki bo za potrebe filma postal grški otok Kalokairi.

Iz studia Universal so danes sporočili, da se je deset let po veliki uspešnici Mamma Mia!, ki je v kino blagajne po vsem svetu prinesla več kot 600 milijonov dolarjev (okoli 510 milijonov evrov), začelo snemanje novega dela priljubljenega muzikala z naslovom Mamma Mia: Spet začenja se!

Preberite tudi: V tej vili na Visu bo živela Meryl Streep! Kliknite tukaj!

Filmska ekipa se mudi na hrvaškem otoku Vis, ki bo za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer so posneli prvi del. Premiera filma, ki bo tako kot prvi del temeljil na uspešnicah glasbene skupine Abba, pa bo 20. julija prihodnje leto. V vlogi Donne bomo spet gledali in poslušali Meryl Streep, vračata pa se tudi Julie Walters kot Rosie in Christine Baranski kot Tanya. V vlogi hčerke Sophie bo spet nastopila Amanda Seyfried, medtem ko se Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard in Colin Firth vračajo kot njeni trije možni očetje Sam, Bill in Harry.

Profimedia
Christine Baranski, Meryl Streep in Julie Walters

Filmska zgodba se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do zgodbe, ki smo jo spoznali v prvem delu. Mlado Tanyo bo tako igrala Alexa Davies, mlado Rosie pa Jessica Keenan, medtem ko bodo v vlogah mladih Sama, Billa in Harryja nastopili Jeremy Irvine, Josh Dylan in Hugh Skinner. »Navdušena sem nad tem, da bo v Mamma Mia: Spet začenja se! Zaigrala originalna zasedba igralcev. Zelo smo se zabavali, ko smo iskali njihove mlade dvojnike in se ukvarjali s tem, kakšni so njihovi značaji. Veseli me, da bomo nadaljevali to srčno zgodbo, ki bo spet odzvanjala v Abbinih uspešnicah,« je o pripravah na snemanje povedala producentka filma Judy Craymer.