Trdo delo

FOTO: Pevka telovadi tudi na dopustu

Teja Pelko
16. 7. 2017, 13.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Seksapilna pevka se trenutno mudi na desetdnevnem oddihu na otoku Cres. Zanj se je odločila, ker je njen fant tja hodil več let in ga pozna do obisti.

osebni arhiv
Pevka s ponosom razkazuje svoje telesne atribute.

A Kataya ni ena tistih, ki na dopustu dajo vse štiri od sebe, temveč dneve preživlja zelo aktivno. S fantom denimo že ob šestih zjutraj telovadita ob morju.

osebni arhiv
Pevka se sončnim žarkom predaja zgoraj brez.

Skrb za videz
NEGA IN VADBA
Kataya doma zjutraj naredi od deset do dvajset sklec, sicer pa redno hodi na fitnes, kjer dela z utežmi. Večkrat si privošči tudi kopel v mleku. Večinoma se umiva z milom iz kozjega mleka, saj je njegov pH najbolj podoben kožnemu, poleg tega pa vsebuje vitamine. Za piling uporablja olivno olje.

»Sem ena od tistih, ki niti na dopustu ne morejo mirovati. Še posebno zdaj, ko sem izdala novo pesem Suave, ki jo – mimogrede – vsi zelo hvalijo, česar sem zelo vesela, ter se pripravljam na snemanje videospota zanjo, saj je okoli tega ogromno organizacije in dela,« nam je povedala.

In kako s fantom preživlja dopustniške dni? »Zjutraj se s Timom zgodaj zbudiva in greva trenirat v bližnji park. Ne morem si namreč privoščiti, da ne bi trenirala tudi na dopustu, saj me že konec meseca čaka snemanje spota. Potem uživava v morju, greva na kakšen izlet, popoldne še vsak od naju kaj naredi zase, poslovno ali za šolo, potem pa imava sprehode ob morju ali v mesto,« je razkrila.