Nov uspeh

Hrvaške Barabe so se zaljubile v Saškino energijo

A.M.
28. 6. 2017, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Priljubljena pevka Saša Lendero zadnja leta s svojim partnerjem Miho Hercogom, kot avtorica melodij za največje šlagerske zvezde, v tujini niza uspeh za uspehom.

Marko Vavpotič / M24.si
Saša Lendero, Miha Hercog in njuna hči Aria

Našo publiko je lansko poletje navdušila s hitom Da ne padem dol, ki je v preteklem letu postal prava himna sproščenih druženj in zabav – ob roštilju ali brez njega. Letos preseneča s pesmijo Mišolovka – duetom s popularno hrvaško skupino Barabe, katere člani pravijo, da so se v Sašin glas in energijo takoj zaljubili in so komaj čakali, da bo pesem našla pot do publike.

»Vabilo popularne hrvaške zasedbe Barabe je prišlo iznenada in tudi moja odločitev je bila nenavadno hitra. Čeprav sem ravno takrat pripravljala novo pesem, ki je bila že dokončana in v fazi zaključnega miksa, sem pesem Mišolovka poslušala in v hipu me je osvojila. Težko je reči, ali me je bolj navdušila pesem, žgečkljivo in nadvse pozitivno besedilo, ali energija skupine ter glas njihovega pevca Tomislava,« nam je razkrila simpatična Saša Lendero in ob tem dodala, da svoje glasbene kariere ne namerava nadaljevati v hrvaškem jeziku. »Tokrat gre za zabaven in simpatičen glasbeni izlet, naslednja skladba pa bo seveda spet v slovenskemu jeziku,« nam je zaupala.