DOKONČNO

FOTO: Zvezdnica serije Usodno vino zapušča Slovenijo

Nejc Simšič
1. 6. 2017, 19.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Priljubljena zvezdnica serije Usodno vino, igralka in manekenka Inja Zalta, je opravila vse obveznosti na domačih tleh, te dni pa jo čaka odhod na študij v Ameriko.

Mediaspeed

Na Pop TV se izteka četrta sezona slovenske serije Usodno vino, ki je tudi njena zadnja, kar so na komercialni televiziji že potrdili. Čeprav o konkretnih razlogih za nepričakovani konec najbolj priljubljene serije pri nas niso govorili, se v igralskih krogih kot glavni razlog navaja odhod glavne igralke. Inja Zalta, ki o svojem zasebnem življenju nikoli ne govori, namreč odhaja v Ameriko, kjer bo začela študij na priznani univerzi. Čeprav lepa Inja komentarjev na svoj odhod ne daje, smo od vira blizu zvezdnice dobili informacijo, da je vse res.

Osebni arhiv
Fant Nace Panič po naših informacijah tudi odhaja v Ameriko.

ODHAJA V ROKU ENEGA TEDNA

»Injina želja je bila, da ne bi več snemala serije, saj odhaja v tujino. Tega nikoli ni skrivala, večkrat je povedala, da je študij v Ameriki njena velika želja,« je povedal vir blizu Inje in dodal, da že veselo pakira kovčke, saj čez lužo odhaja že v prvih dneh junija, enkrat do desetega. Prav zato Inja že veselo srečuje svoje bližnje prijatelje, da se od vseh poslovi, saj jih nekaj časa ne bo videla. Sicer pa lepotička tudi v dneh pred odhodom ne miruje, v torek smo jo srečali na enem od zadnjih modnih fotografiranj, kjer je kar žarela in se je videlo, da je srečna, ker zapušča Slovenijo. Inja je že več kot leto dni srečna v zvezi z Nacetom Paničem, s katerim je uspešno sodelovala na Kickstarterju z masažnim pripomočkom Oto The massage shagger. Po naših informacijah Nace odhaja z njo v Ameriko. 

Instagram
Takole se je na instagramu poslovila od serije. Na fotografiji s Klemnom Janežičem in maskerko Špelo Veble.

Instagram
V filmu Rustlands

KONČALA SNEMANJE

Inja Zalta je imela zadnje tedne pred odhodom v Ameriko še veliko dela, med drugim je snemala film z naslovom Rustlands. Gre za postapokaliptični distopijski film o svetu, kjer je zmanjkalo vode in kjer med sužnji velikih gospodarjev – lastnikov vode – potekajo dvoboji na smrt. Inja je med drugim na družbenih omrežjih objavila fotografijo s snemanja, kjer je maska res intenzivna, sama pa igra eno od velikih gospodaric, lastnico voda.

Mediaspeed
Igralka in manekenka Inja Zalta svoje zasebno življenje močno skriva, a vseeno je znano, da odhaja v tem tednu.