USODA SERIJE

Zakaj v resnici ne bodo več snemali Ene žlahtne štorije

ns
22. 5. 2017, 20.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Čeprav so se igralci in gledalci že poslovili od priljubljene TV-serije, so se že pojavile govorice, da želijo posneti še eno sezono. A kaj ko ni vse tako enostavno!

Mare Vavpotič
V morebitni šesti sezoni po naših podatkih zagotovo ne bo Ane Dolinar Horvat.

Snemanje ene najbolj priljubljenih serij pri nas se je s peto sezono končalo, kar je ekipa ustvarjalcev uspešno proslavila tudi na velikem dogodku v Goriških brdih, kjer so številni oboževalci ves dan preživeli v družbi igralcev serije.

Mediaspeed
Nekateri se poigravajo z idejo o novi sezoni Ene žlahtne štorije.

In potem ko so se vsi igralci že poslovili od serije, je zdaj prišlo do novega preobrata. V produkcijski hiši Mangart se namreč na veliko govori o morebitni novi, že šesti sezoni, kar naj bi bila tudi želja Planet TV, saj je serija, kljub drugim oddajam, edini paradni konj, ki je pred ekrane prikoval številne gledalce. A kot nam je zaupala ena od producentk, je problem v igralcih, saj naj nekateri ne bi več dobili prostih dni v gledališču, kjer delajo.

M24
Ajda Smrekar

Eni takšnih sta zagotovo Ajda Smrekar in Ana Dolinar Horvat, ki sta redno zaposleni v Mestnem gledališču ljubljanskem, v seriji pa sta odigrali dve od štirih priljubljenih sester, zato se ustvarjalci serije poigravajo z idejo, da bi šesto sezono preprosto nadaljevali samo z dvema sestrama, ki ju igrata Vesna Pernarčič in Medea Novak. A poznavalci pravijo, da je to nesmisel in bi s tem uničili ugled serije, zato se tudi že na glas govori, da gre le za način, kako čim več iztržiti s kuro, ki je nesla zlata jajca.