Zabava

Zvezdana Mlakar: Priznam, ni lahko

K.A.
15. 4. 2017, 18.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Slovenska igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar priznava, da si mora včasih vzeti tudi nekaj časa zase in za razmislek.

Dejan Nikolič
Zvezdana Mlakar

"Res veliko delam zadnje čase, delo, delo," je zapisala Zvezdana in priznala, da si mora vzeti tudi nekaj časa zase. "Ampak včeraj sem si vzela 2 uri zase. Z mojo učiteljico Bredo sva šli skozi moja vprašanja o... Prepričanjih in o tem, da je treba zavestno kreirati svojo realnost. Danes sem si vzela cel dan za družino, za ustvarjanje velikonočnega vzdušja, novega rojstva. Rojstva tudi sebe. Priznam, ni lahko. Skoraj vsako uro trčim ob svoja prepričanja, misli iz preteklosti, tuje resnice. Breda mi je rekla, da bom vedela, ker me bo stisnilo okrog srca."

Kljub temu, da igralka ves čas dela na sebi, pa priznava, da je še vedno izjemno negotova v vse skupaj. "Ne vem, če sem na pravi poti, možgani ali ego ali karkoli se že temu reče, me ves čas spodnaša-jo... Ampak sem se odločila, zdaj pa si bom kar pisala... Ker uloviti svoj resničen občutek, svojo resnico, tako vsakdanje, sredi življenja je težko... In še en dokaz več, da imamo s seboj dela za celo življenje!"  Vsekakor pogumno priznanje slovenske igralke.