Parovi

Mirela spregovorila o tragični smrti partnerja

K.M.
4. 4. 2017, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zmagovalka slovenskega Big Brotherja in trenutna udeleženka srbskega šova Parovi je izpolnila obljubo ter sodelovala v rubriki, kjer razkrivajo vse skrivnosti, poligraf.

Parovi

Mirela Lapanović je ponoči v srbskem šovu Parovi sodelovala v sklopu oddaje, v katerem s pomočjo poligrafa razkrivajo najgloblje skrivnosti udeležencev. V njem se slovenska tekmovalka ni niti enkrat zlagala, tako je vsaj pokazal produkcijski poligraf, v večini pa je razkrila trenutke svojega življenja, ki smo jih v Sloveniji že poznali. Kljub temu pa je sotekmovalcem in gledalcem razkrila tudi nekatere zelo čustvene trenutke svoje življenjske zgodbe. 

Se bo Mirela poročila? Preverite, kaj nam je o tem zaupala! Kliknite tukaj

Že eno izmed prvih in najlažjih vprašanj je tako Mirelo kot tudi ostale udeležence v vili šova Parovi spravilo v jok. Mirela je prvič spregovorila o svojem prvem fantu, ki je prihajal iz Bosne, razplet njunega razmerja pa na Mirelo vpliva še danes. ''Ali je resnica, da si ne morete oprostiti tistega, kar se vam je zgodilo s prvim fantom?'' se je glasilo vprašanje produkcije, na katerega je Mirela odgovorila pritrdilno. Razkrila je, da ji je to bolečo zgodbo težko deliti s celotnim Balkanom. ''To je bil moj prvi fant, ki sem ga ljubila in verjela sem, da bo postal moj mož. Za roko je zaprosil mojo babico, ko sem bila še dekle. Imela sem petnajst let in pol, bil je moj prvi fant in bil je 6 let starejši od mene. Resnično sem ga ljubila, nato pa se je pričela vojna. Ko se je le-ta zaključila, me je klical, da me pelje s sabo na Švedsko, kamor so pobegnili njegovi starši. Morala bi se dobiti z njim, on zaradi papirjev ni mogel v Slovenijo, jaz pa v tistem trenutku nisem mogla do točke, kjer bi se morala dobiti. Mislila sem, da bo še druga priložnost. Nisem prišla do meje, on pa je umrl, ko se je vračal nazaj. To mi je spremenilo življenje, nisem prenehala verjeti v ljubezen, a nikoli več na ta način ne morem gledati osebe,'' je s solzami v očeh razkrila Mirela. Voditeljica jo je vprašala, ali sama sebe krivi za to, na kar pa je prav tako odgovorila pritrdilno. ''Nekaterih stvari si ne moreš oprostiti, lahko pa jih preživiš.''

Mirela je v sklopu razkrivanja skrivnosti spregovorila tudi o nasilju, ki ga je doživela s strani partnerja, razmerju z Markom iz Big Brotherja, težavah, ki jih je imela po zmagi v šovu in poskusu posilstva. Njen poligraf je sicer trajal kar 3 ure, preostale tekmovalce pa je najbolj razočaralo dejstvo, da na Mirelo nikoli niso streljali, saj obožujejo zgodbe o kriminalnem nasilju.