Pestro dogajanje

Ford obiskal tudi chef Bine Volčič

Simon Rosc
30. 3. 2017, 10.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Dogajanje pri Fordu na Avtosalonu vsak dan postreže z vrsto zanimivostmi, avtomobilskimi novostmi in pestrim dogajanjem. Te dni so Ford obiskali tudi številni znani Slovenci.

Kuharski mojster Bine Volčič v Fordu Tourneo Connectu prevaža sestavine s tržnice, živega prašička, celoten servis in sestavine za pripravo jedi za pogostitve.

Jože Robežnik na legendarnem Ponyju.

V torek ob 17. uri je Fordov oder obiskal priljubljeni chef Bine Volčič, ki je ponosni ambasador Fordovega Tourneo Connecta. Slednji mu pride še kako prav, saj v njem prevaža sestavine s tržnice, živega prašička, celoten servis in sestavine za pripravo jedi za pogostitve. Še kako prav pa mu pride tudi v prostem času. Veselje se naseli v srca vse družine, ko se odpeljejo na izlet, z njim pa na zmenek odpelje tudi svojo ženo. Beseda na odru z voditeljem Jožetom Robežnikom je tekla ravno o takšnih in drugačnih, Bineta pa predstavila v luči, ki nam je manj znana.

Karavana Mustangov se je v sredo vila po Ljubljani, za začetek jo je bilo treba poiskati, saj je bila skrita.

Karavana Mustangov

V sredo je bil dan za krasotne lokacije. Za začetek dneva so morali karavano Mustangov tudi najti, saj je bila skrita nekje v Ljubljani. Kroženje karavane po mestu pa so nato nadaljevali z lepotno blogerko z umetniškim imenom Lepa afna. Za opoldansko okrepčilo v ameriškem slogu je poskrbel legendarni Hodok v Lepi Žogi, kjer so postali za trenutek ali dva, karavana Mustang pa je svoje konje spočila na idilični lokaciji v Tivoliju. Popoldansko siesto pa sta presekala nadebudna skaterja Luka Bizjak in Nejc Ferjan z urbanim skejtanjem.

Karavana Mustang je svoje konje spočila na idilični lokaciji v Tivoliju.