Top 10

BQL se sliši čez mejo

nn
22. 3. 2017, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Za mlada fanta – Roka in Aneja, so bili samostojni nastopi še včeraj bolj fantazije kot resničnost. Danes pa so sanje še kako žive.

Vzpenjata se proti samem vrhu.

To pa ni edino zadovoljstvo, ki ga fanta žanjeta. Poleg tega, sta popularna doma, sta očitno tudi čez mejo. Na svetovni spletni glasbeni platformi Spotify sta se pojavila med 10 skladbami, ki jih morate slišati!

Spotify je glasbena platforma, dobitnica številnih nagrad za inovativnost, ki omogoča dostop do več kot 20 milijonov glasbenih kompilacij – kjerkoli in kadarkoli. Platforma namreč omogoča dostop do glasbe na vsakem koraku. Instantno. Omogoča enostavno poslušanje in deljenje glasbe s prijatelji, ob tem pa glasbenikom ponuja pravični izkupiček od poslušanosti. Glede na videno, nas bosta brata očitno še dolgo spremljala.

Trenutno pa duo BQL spremlja naše skakalce. Brata sta se namreč pridružila Mercatorjevi kampanji – z nakupom vsakega izdelka Radi imamo domače lahko vsakdo prispeva po 30 centov v sklad za skakalce. Zbrana sredstva bodo namenjena ženski in moški skakalni reprezentanci, dobršen del pa bo namenjen tudi šestim skakalnim klubom z največ glasovi kupcev.