Zabava

Na sceno prihajajo »novi« Kelly Family

ns
22. 3. 2017, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Eden največjih glasbenih fenomenov – pojoča družina Kelly, ki se je dotaknila src oboževalcev kot le redkokdo – se po 12 letih vrača v velikem slogu: z novim albumom in videospotom.

arhiv
V 90. letih so veljali za najbolj slavno družino na svetu.

Kelly Family bodo postregli z novim materialom, ki bo poleg svežih priredb največjih uspešnic prinesel nove skladbe. A žal se skupini niso pridružili vsi prvotni člani, med drugimi tudi priljubljeni Paddy, ki se še vedno posveča samostojni karieri. Oboževalci skupine The Kelly Family so morali dolgo čakati, a dočakali so: dvanajst let po zadnji studijski izdaji se je skupina vrnila s priredbo svoje pesmi Nanana iz leta 1997. Iz umirjene balade je nastala veliko bolj udarna in energična pesem, zanjo pa so posneli tudi videospot. A oboževalcev niso razveselili le z novim spotom, temveč tudi z novim albumom, ki bo izšel 24. marca. Spomnimo, Kelly Family delujejo od zgodnjih 80. let prejšnjega stoletja. Prodali so več kot 20 milijonov albumov in za svoje delo prejeli številne nagrade.

Facebook
Jim bo uspelo ponoviti uspeh, ki so ga imeli pred leti?

Še vedno verjamejo v ljubezen

Na albumu z naslovom We got love bo nekaj njihovih legendarnih skladb v novih preoblekah pa tudi nove pesmi. »Na albumu boste našli veliko naših največjih uspešnic, ki smo jih z veliko ljubezni in svežine posneli še enkrat, in tudi odlične nove pesmi, pa še nekaj drugih presenečenj,« so sporočili člani nekoč najbolj slavne družine. Dodali so, da je ponovno ustvarjati glasbo in peti »noro« ter da se jim od vznemirjenja kar »ježi koža«. Očitno so nad vnovično združitvijo prav tako vzhičeni kot njihovi oboževalci. A žal novice niso samo dobre: na oder se ne bodo vrnili vsi člani skupine. »Nove« Kelly Family sestavljajo Angelo, Jimmy, Joey, Patricia, Kathy in John Kelly. Paddy in Maite sta se odločila, da se skupini ne bosta pridružila, saj se bosta še naprej posvečala svojim solo projektom, Barby pa se jim ne more pridružiti zaradi zdravstvenih težav. A še vedno so glasne govorice, da so nekateri člani slavne družine na smrt sprti in je to razlog, da se niso želeli pridružiti bratom in sestram na poti vrnitve skupine, za katero upajo, da bo vsaj tako uspešna, kot je bila pred leti.