Oboževalke

Dvojec BQL izbranke vabi v zaodrje

am
14. 3. 2017, 07.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Anej in Rok Piletič, večini zdaj že zelo dobro poznana kot BQL, sta simpatični dvojec, ki je mnoge z nastopom na Emi zelo razveselil.

Osebni album
Aneju in Roku (na fotografiji z dvojcem Maraaya) prinaša srečo verižica, ki jima jo je podaril njun oče.

Brata sta že izkusila velike pritiske, slavo, okusila pa sta tudi nekaj malega grenkobe ob drugem mestu na Emi. Ampak fanta sta ostala pozitivna, v prihodnosti lahko tudi pričakujemo njune nove pesmi in še turnejo po vsej Sloveniji! Anej in Rok bosta začela v Ljubljani, v sredo, 15. marca, nato gresta v Maribor. Sledita Kranj in Koper … Vsekakor bo naslednjih nekaj mesecev pestrih; okvirno bo turneja trajala šest mesecev. Na vseh koncertih bosta fanta pripravila presenečenje za dve do štiri oboževalke, in sicer – obisk v zaodrju!

Domače

Sicer pa BQL ne stavita na velike načrte, tako da se prepuščata bolj spontanim zgodbam, in ena takšna priložnost je že potrkala na njuna vrata. Mercator je namreč pripravil akcijo, v kateri lahko z nakupom izdelkov Radi imamo domače do 26. marca 2017 vsak kupec prispeva 30 centov v sklad za podporo našim skakalcem. K projektu so povabili tudi fanta ter njuni »glasbeni vodji« Aleša in Marjetko Vovk. Duo je zelo vesel, da podpira naše orle. »Vedno, ko je kakšna tekma, vsa družina stiska pesti. Pri nas doma je to že tradicija. Najbolj pri srcu mi je Peter Prevc, ampak vsi si zaslužijo našo podporo, tudi najmlajši na skakalnicah,« je povedal Rok. Fanta orlom želita čim daljše polete in kanček sreče, saj tudi onadva pravita, da je ta vedno potrebna.