Izpadle

Šok v šovu Ljubezen po domače

Nejc Simšič
14. 3. 2017, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Vseh pet fantov je v zadnji oddaji odšlo na skupinske zmenke s svojimi tekmovalkami, a pet jih je moralo nato zapustiti romantično resničnostno oddajo. Za Svet24 so nam zaupale nekaj podrobnosti.

Pop TV
Nina Bregar je preprosta, dobrosrčna in ustrežljiva ženska, ki išče le še sorodno dušo.

Dekleta, ki so jih fantje s podeželja izbrali, so odšla na skupinski zmenek, nato pa je prišel trenutek odločitve. Po zmenku so morale šov zapustiti Marina, Nina, Matea, Gordana in Svetlana.

Marina Kralj

Pop TV
Marina Kralj se je imela v šovu lepo, saj že dolgo ni bila na pravem zmenku.

»Ob sebi vidim športnega moškega, ki je zgovoren, simpatičen in delaven. Znati mora sklepati kompromise in ne sme biti posesiven. Mislila sem, da bom Miroslava Šinkovca prepričala s sproščenostjo in iskrenostjo, a se ni odločil za to,« je povedala Marina, živahna kozoroginja, ki prihaja iz Ljubljane in pravega zmenka že dolgo ni imela.

Čeprav so dekleta morala zapustiti šov Ljubezen po domače, niso pretirano razočarana, saj so bila šele na začetku. 

Nina Bregar

»Moj sanjski moški mora biti visok, romantik, pomembna mi je vizualnost. Pred vstopom v šov sem iskala medsebojno življenje, ki mu vlada spoštovanje. Želim si družine in vsestransko ljubezen. Pred skupinskim zmenkom z Matejem Ruparjem sem si rekla, da se pustim presenetiti, brez nekih velikih pričakovanj,« je priznala natakarica Nina, ki prihaja iz Velikega Gabra, zase pa pravi, da je preprosta, dobrosrčna in ustrežljiva ženska, ki išče le še sorodno dušo.

Matea Marković

Pop TV
Matea Marković zase pravi, da je spontana, včasih trmasta, a vedno nasmejana.

»Ob sebi vidim iskrenega in duhovitega moškega, polnega optimizma. Verjela sem, da bi Janija Zorca lahko prepričala z optimizmom in veselo naravo, a očitno ni iskal tega,« pa je povedala Matea, ki prihaja iz Zagreba. Pravi, da je spontana, včasih trmasta, a vedno nasmejana, ukvarja pa se s plesom in izdelavo naravne kozmetike.

Gordana Milharčič

Pop TV
Gordana Milharčič ni preveč razočarana, da je domov odšla med prvimi.

»Moj tip moškega mora biti črn, ne sme biti ljubosumen. Znati mora brati med vrsticami. Znati me mora tudi razvajati. Biti mora džentelmen. Mislim, da bi z Dragom Kraševcem lahko uživala tudi v tišini, ker ne maram več 'blebetanja',« je v smehu komentirala nič kaj preveč razočarana Gordana iz Ljubljane, ki ima za sabo že zaroko z grofom in življenje v Avstraliji.

Svetlana Nikolić

Pop TV
Svetlana Nikolić še naprej išče toplega in ljubeznivega moškega, ki bi jo čuval za vedno.

»Ob sebi najbolj vidim toplega, ljubeznivega in nežnega moškega, ki bi me čuval za vedno. Čeprav sem morda mislila, da bo Tomaž Kržič pravi zame in da ga bom najbolj prepričala s svojo energijo, se ni odločil zame,« je dejala Svetlana, temperamentna škorpijonka, ki prihaja iz Srbije, še naprej pa išče toplega in ljubeznivega moškega.