Scientologija

Leah Remini: John Travolta lahko ubija brez kazni

K.M.
9. 2. 2017, 08.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ameriška igralka se je po Tomu Cruisu spravila na še enega igralca, ki naj bi imel po njenih besedah grozljivo moč.

Profimedia

46-letna Leah Remini se je religiji oziroma kultu scientologije pridružila, ko je bila stara šele 9 let. Kljub dolgoletnemu zagovarjanju, jo je leta 2013 predvsem zaradi vpliva, ki bi jo imela na njeno hčer, zapustila. Ker so člani scientologije znani po tem, da močno napadajo svoje nekdanje sočlane, se je Reminijeva odločila, da razkrije vse skrivnosti cerkve, religije in kulta, katerega člani so številni svetovni zvezdniki.

Potem, ko je javno že govorila o položaju Toma Cruisa, je tokrat spregovorila tudi o vlogi še enega svetovno znanega igralca, Johna Travolte. Po njenih besedah naj bi le-ta imel naziv Kha-Khan in naj bi imel zaradi njega številne ugodnosti. Ena izmed njih je tudi ta, da lahko mori, brez da bi bil za to kaznovan, saj bodo za to poskrbeli preostali člani. ''Gre za politiko scientologije, zaradi katere človek na tem položaju pri morebitnem umoru pogleda stran,'' razlaga igralka in dodaja, da za žrtev poskrbijo drugi, hkrati pa tudi morebitno odgovornost prevzamejo drugi, podrejeni, člani.

Reminijeva dodaja, da govori o politiki scientologije, ker ne želi, da ji ljudje verjamejo, ampak želi, da nazive in stvari, o katerih govori, preverijo in se o resničnosti njih prepričajo sami.