Suzana Jakšič

Simpatični Suzani burja povzročila številne nevšečnosti

tp
20. 1. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kraljica resničnostnih šovov ni prav nič navdušena nad trenutnimi vremenskimi razmerami. Že tako ne mara zime, zdaj pa ji jo je zagodel še veter.

osebni arhiv
Suzana Jakšič ne mara zime.

V dneh, ko je Slovenijo zajela prava zima, ko je sneg oviral cestni promet, so se Primorci borili z burjo. »Zelo smo hvaležni, da tu nimamo snega, saj povzroči hud prometni kaos. Primorci namreč ne znamo voziti po snegu, pa niti gum nimamo. Zato pa nam hude preglavice povzroča orkanska burja, ki je ni bilo že nekaj let. Ta je tako močna, da odnaša stole s terase, ruva drevesa in lomi palme. Po zraku letijo tudi večji predmeti, ki te lahko še kako poškodujejo. Bojimo se terorizma, a nam doma drevo lahko pade na glavo,« nam je povedala Suzana.

Vedno urejena televizijka ni preveč navdušena niti nad trenutno prisilno zimsko modo. »Ob burji se Primorci oblačimo čebulasto oziroma po plasteh. Burja prepiha še tako debele puloverje in bunde, najde vsako špranjico. Kadar je tako, si nadenemo tudi kape in rokavice, ki jih na Primorskem sicer nikoli ne nosimo. Mraza namreč tu nimamo, minus le redko,« nam je zaupala Suzana, ki ne mara zime. »Raje imam poletje, ko imaš na sebi le eno plast, pa še ta pokriva le malo. Pa frizure se ne kvarijo zaradi burje in kape,« nam je povedala zvezdnica. Zato je te dni raje v varnem in toplem zavetju doma, kjer se tolaži z gledanjem turške nadaljevanke in sanjarjenjem o ljubem Istanbulu, ki ga namerava spomladi znova obiskati.