Nov single

VIDEO: 2Cellos sta se zdaj lotila še Igre prestolov

bp
18. 1. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Svetovno znana glasbenika Luka Šulić in Stjepan Hauser, ki slovita pod imenom 2CELLOS, sta se ob vseh priredbah zdaj poklonila še kultni seriji.

Menart Records
Za priredbo uvodne pesmi mega uspešne serije Igra prestolov sta spot posnela v Dubrovniku, kjer serijo tudi snemajo.

Slovensko-hrvaški dvojec 2Cellos vsakič, ko predstavi novo pesem, navduši ves svet. In zdaj sta si omislila še dodatno promocijo, ko sta se lotila priredbe uvodne pesmi mega uspešne serije Igra prestolov, ki jo spremlja več milijonov gledalcev po vsem svetu. In za pesem sta posnela tudi videospot Game of Thrones, ki je nekakšna najava njunega prihajajočega albuma Score.

Menart Records
Fanta se pripravljata na izid novega albuma Score.

Simone Di Luca
S svojo glasbo sta osvojila že množice po vsem svetu.

V videospotu pod režisersko taktirko Darka Drinovca ob čudoviti glasbi dominirajo dih jemajoče podobe Dubrovnika. »Videospot sva posnela v prekrasnem Dubrovniku, na krajih, kjer so snemali tudi priljubljeno serijo Igra prestolov. Všeč nama je ideja, da imava možnost s pomočjo videospotov dodatno promovirati čudovite kraje na Hrvaškem. Tokrat sva snemala v Dubrovniku malo zaradi Lukove družine, pa tudi sicer naju na ta kraj vežejo še posebej lepi spomini,« je povedal Stjepan Hauser. Poleg počastitve serije Igra prestolov z novim singlom ter videospotom Luka in Stjepan napovedujeta tudi skorajšnji izid albuma Score, na katerega sta uvrstila 14 priljubljenih filmskih uspešnic.