Sara Briški Cirman

Iztok je srčni izbranec pevke Raiven

bp
14. 1. 2017, 08.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ko ji je na lanski Emi za las ušla zmaga, Raiven ni obupala v medijskem svetu. Celo še bolj se je povzpela na lestvici priljubljenosti, ob uspehih pa ji ob strani ves čas stoji fant Iztok.

Kolosej PR
Glasbenica Raiven je svojo srečo v ljubezni našla pri fantu Iztoku.

Rožnati lasje, markantna pojava in slog, ki navdušuje številne, so stvari, ki so zaznamovale ekstravagantno pevko Saro Briški Cirman - Raiven. Ljudem je všeč že na prvi pogled. In prav na prvi pogled se je v očarljivo harfistko in pevko zaljubil njen partner Iztok, ki je sicer potreboval kar nekaj časa, da je osvojil njeno srce. Raiven pravi, da govori zgodba o njuni ljubezni o tem, kako se vztrajnost, vsaj v ljubezni, resnično izplača.

Raiven je priznala, da je Iztoka dvakrat zavrnila, preden sta šla na prvi zmenek, ki je bil na Zbilju. 

In rožnatolasa glasbenica svojega fanta Iztoka zdaj s seboj vzame tudi na družabne dogodke, kjer sta pokazala, da sta zaljubljena do ušes. A čeprav imata obletnico zveze prav na praznik ljubezni, valentinovo, priznavata, da v resnici nista tako »romantična«, kot morda nakazuje ta datum. »To res ni bilo načrtovano. Je pa bilo to ravno tisto leto, ko je bil pust na isti dan kot valentinovo. Za maškare smo potem šli skupaj ven in ljubezen se je rodila,« je v smehu povedla Raiven. S fantom sta si nazadnje ogledala premiero fantazijske pustolovščine Kitajski zid, kjer sta morala pozirati številnim fotografom.