DRZNA

Andreja bi se Trumpu najraje predstavila skoraj gola

K.A.
13. 1. 2017, 09.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Samozavesti Andreji Pejić zagotovo ne manjka, vse odkar je spremenila spol pa še raje pokaže svoje gole telo, ki navdušuje modne oblikovalce po vsem svetu.

Profimedia
Andreja Pejić

Avstralska manekenka bosanskih korenin Andreja Pejić (25) si je leta 2014 spremenila spol, vse od takrat pa izkoristi prav vsako priložnost, da lahko pokaže svoje "novo" telo. "Če bi se pojavila na inaguraciji Donalda Trumpa, potem vem, da bi prišla oblečena zgolj v bleščice," je dejala Avstralka, rojena v Tuzli.

Tudi na instagramu ves čas razvaja svoje oboževalce in objavlja razgaljene fotografije. "Klicala me je ženska, ki ji je ime Sram, hotela je, da se malo bolj oblečem, a se ji nisem javila," je duhovito zapisala ob zadnji objavljeni fotografiji.

Andreja je modne piste osvojila še v času, ko se je odločala za spremembo spola, po operaciji pa so modne hiše kar tekmovale, katera jo bo hitreje najela za modno snemanje. Svojo zgodbo je pogumno delila z javnostjo, nastopila v številnih ameriških šovih in opogumila številne, ki so bili pred podobno odločitvijo, a jim je manjkalo poguma, da bi naredili ta pomemben korak v svojem življenju.