Resničnostni zvezdnik

Barovec izvedel, da ima neozdravljivo bolezen

tp
13. 1. 2017, 07.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nejcu Reku ob strani stoji zaročenec Marko Bukovec.

osebni arhiv
Fanta se zelo želita skupaj udeležiti resničnostnega šova pri nas ali kje v tujini.

Medtem ko je Velenjčan po več propadlih zvezah zdaj končno našel pravega partnerja, pa mu velike preglavice povzroča bolezen. »Po mučnih treh mesecih sem končno izvedel, da imam poleg seboroičnega še atopijski dermatitis, zaradi katerega včasih težko spim, saj me srbi in peče po vsem telesu in je prava nočna mora, povrhu vsega pa ni niti ozdravljiv, zato sem se sprijaznil s tem, da spremenim življenjski slog in uporabljam določena mazila, s katerimi bom vsaj malo omilil simptome. V srednji šoli sem bolezen skušal skriti s pudranjem in nošenjem kapuc, saj so me zasmehovali, danes pa grem ponosno ven, brez sramu, da imam dermatitis,« nam je razkril Nejc.

Barovec pa se s to boleznijo ne spopada sam – ob strani mu namreč stoji njegov zaročenec. »Marko je dober partner, ki mi stoji ob strani in me sprejema takšnega, kot sem. Še nikoli prej nisem doživel, da bi me kdorkoli od mojih partnerjev zaročil tako, kot je to storil Mare. Res me je zelo presenetil, a hkrati tudi šokiral, ker tega resnično nisem pričakoval. Namreč, pripravil mi je tiramisu, ki ga imam zelo rad, in vanj namestil prstan, ki sem ga, medtem ko sem užival v tiramisuju, tudi opazil in ga na srečo nisem pojedel. Kar malo sem zajokal. Izkazalo se je, da je pravi zame,« nam je zaupal barovec.

Z izvoljencem načrtujeta tudi poroko. Točnega datuma sicer še nista dorekla, zagotovo pa bosta večni da dahnila, ko bo zunaj toplo. Tudi kraja še nista izbrala, njuna sanjska poroka pa bi bila na Maldivih. Oba fanta sta sicer trenutno brezposelna, to situacijo pa bi rada čim prej spremenila. »Oba sva trenutno v iskanju službe, tako da se priporočava: če mogoče kdo išče pridne delavce, sva pravi naslov,« sporoča Nejc.