Povečava prsi

Victoria Beckham močno obžaluje svojo odločitev

K.M.
12. 1. 2017, 11.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nekdanja članica priljubljene skupine Spice Girls in modna oblikovalka je napisala pismo 18-letni sebi ter v njem razkrila številne skrivnosti.

Profimedia
David in Victoria Becham

V inspiracijskem pismu, s pomočjo katerega želi pomagati mladim dekletom, ki se soočajo s slavo, se je 42-letna Victoria dotaknila telesne podobe, poroke in ostalih stvari, ki se odvijajo pod lučjo zvezdniških žarometov. 

V pismu, ki ga je napisala za angleško različico revije Vogue, je zapisala stvari, za katere želi, da bi jih vedela že kot najstnica. Razkrila je, da je bila recimo pijana, ko je prvič spoznala svojega sedanjega moža, nekdanjega nogometaša Davida Beckhama, vendar je kljub temu šlo za ljubezen na prvi pogled. David takrat še ni bil uspešen nogometaš, a jo je pritegnila njegova povezanost z družino in dejstvo, da ni bil klasični podivjani športnik.

Dotaknila se je tudi teme povezane s plastičnimi operacijami ter priznala, da se verjetno 'ne bi smela dotikat svojih prsi'. ''Vsa ta leta, ko sem zanikala (povečavo prsi), so bila neumna. Znak negotovosti. Praznuj, kar imaš,'' so bile besede v pismu, ki kažejo na to, da povečavo prsi obžaluje. 

Victoria je razkrila tudi to, da se kot najstnica ni počutila ne lepo in ne zaželeno, hkrati pa si ni mislila, da v čemer koli izstopa s svojim talentom. Kljub slabi samozavesti pa ji je uspelo, saj je postala članica ene izmed najbolj priljubljenih ženskih glasbenih zasedb, katerih pesmi se še danes vrtijo na radijskih postajah.