Partner Georgea Michaela

Presenetljivo o smrti: "Spal sem v avtu, nisem videl Michaela"

D. B.
3. 1. 2017, 10.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kaj točno se je zgodilo in zakaj je umrl priljubljen pevec? Bizarne izjave njegovega partnerja porajajo vedno več vprašanj.

Profimedia
Fadi in George

Partner pokojnega pevca Georgea Michaela je zadnje dni s svojimi bizarnimi izjavami sprožil številna ugibanja in dvome. Zadnja v nizu nekoliko nenavadnih izjav pa je, da je noč pred tem, ko je pevca našel mrtvega, prespal v avtomobilu.

43-letni Fadi Fawaz je našel truplo svojega dolgoletnega partnerja v njegovi domači postelji, ko ga je zjutraj prišel zbudit. Zdaj je razkril, da je tisto noč prespal v avtomobilu in da Georgea noč pred tem ni videl, poroča Daily Mail.

Hekerji vdrli v njegov profil

V nedeljo je Fadi presenetil oboževalce slavnega pevca z nizom objavljenih tvitov, v katerih je trdil, da se je Michael želel že večkrat ubiti in da meni, da je naredil samomor. Nato pa je izbrisal profil in dejal, da objave niso bile njegove in da je bil žrtev hekerskega napada.

V pogovoru za Daily Mirror je Fawaz dejal: "Sploh ga nisem videl. Tisti večer sem zaspal v avtomobilu in nisem bil z njim. Policija ve vse o tem in to je najpomembnejše." Dodal je še: "Sem v šoku in ni mi jasno, kaj se dogaja s tviterjem. Nekdo je vdrl v moj profil in ga izbrisal. Iskreno rečeno - vse to je zame nekoliko zastrašujoče, saj nisem sam zapisal teh objav. Prebudil sem se ob 11.30 in vse slišal pri poročilih, a zaradi tega se ne bom obremenjeval.« 

Pred kratkim so mediji objavili, da bo policija tudi z njim v sklopu preiskave pevčeve smrti opravila razgovor, saj okoliščine Michaelove smrti niso pojasnjene. Vzrok smrti naj bi bil infarkt, policija pa sumi, da se je to zgodilo zaradi kombinacije tablet in mamil. Trenutno še poteka raziskava, kako jih je pevec dobil.

V petek so mediji objavili, da bodo naredili tudi dodatne preiskave, ki bi odgovorile na vprašanje, ali je imel George Michael v krvi prepovedane substance. Rezultati bodo znani v prihajajočih tednih, poroča Jutranji.hr.