Umetnik ličenja

Kaj počne med nogami razvpite Kim Kardashian?

A.K.
3. 1. 2017, 11.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Strokovnjak za ličenje Mario Dedivanović je na svojem instagramu objavil fotografijo s starleto in sprožil plaz vprašanj, kaj dela med njenimi nogami.

Profimedia

Profimedia

Čeprav se Kim Kardashian še ni oglasila na družbenih omrežjih, pa se pogosto znajde na fotografijah njenih prijateljev in družine. Tokrat je njene fotografije objavil črnogorski umetnik ličenja Mario Dedivanović, ki je poskrbel za masko starlete ob njeni poroki. »Mislili ste, da delam le na obrazu,« je šaljivo zapisal pod objavljeno fotografijo. Njegovi sledilci so bili osupli nad fotografijo, mnogi so ga spraševali, kaj počne na njenem mednožju, nekateri pa so še vedno prepričani, da le skrbi za njeno kožo in prekriva luskavico, za katero Kim trpi že mnogo let.

Po oboroženem ropu, ki ga je Kim preživela v Parizu, je njen mož Kanye West končal v bolnišnici zaradi živčnega zloma, začele pa so se tudi govorice o njunem majavem zakonu, ki naj bi se zaradi slabih odnosov zaključeval. Raper je med božičnimi prazniki poskušal dokazati, da družini še vedno vlada idila, vendar mu mnogi še kar ne verjamejo.