zaupal zdravnikom

George Michael na skrivaj obiskal Dunaj

R.T.
28. 12. 2016, 10.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

O zadnjih tednih življenja glasbenika Georgea Michaela ni veliko znanega. Avstrijski mediji poročajo, da je zvezdnik novembra na skrivaj obiskal bolnišnico na Dunaju.

Profimedia
George Michael je zaupal dunajskim zdravnikom, ki so ga leta 2011 zdravili zaradi hude pljučnice.

George Michael je novembra 2011 moral prekiniti evropsko turnejo zaradi hude pljučnice. Takrat so ga mesec dni zdravili v Splošni bolnišnici na Dunaju (AKH).

Michael je zelo zaupal dunajskim zdravnikom in jih priporočil tudi partnerjevemu očetu. V začetku novembra so tako po poročanju spletnega portala oe24.at na dunajskem letališču Schwechat z zasebnim letalom pristali George Michael, njegov partner Fadi Fawaz ter Fadijev oče. Slednji je odšel na pregled k dunajskim zdravnikom.

O glasbenikovem zasebnem življenju, ki je bilo sicer precej razburkano, kar je priznaval v intervjujih tudi sam, je bilo v zadnjem letu malo znanega. Večinoma se je namreč zadrževal doma, zadnjič pa so ga v javnosti fotografirali septembra letos, ko je bil na večerji s prijatelji. Iz fotografij zelo slabe kvalitete je vseeno razbrati, da je glasbenik pridobil precej kilogramov, nekateri njegovi prijatelji pa trdijo, da je postal odvisen od heroina.