Spodrsljaj

Pokopala je napačnega

T.L.
26. 12. 2016, 12.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Igralka je besede v slovo napisala pevcu Boyu Georgeu in ne Georgeu Michaelu.

Profimedia
Pred hišo Georgea Michaela se zbirajo novinarji.

Družbeni mediji so preplavljeni z besedami v slovo ob prezgodnji smrti pop ikone Georgea Michaela. Številni znani glasbeniki se spominjajo svojih trenutkov z Georgeom, oboževalci pa se mu zahvaljujejo za vso glasbo in koncertne trenutke, ki jih je v dolgi glasbeni karieri delil z njimi. 

Profimedia
Sarah Michelle Gellar

Ob tem, ko se je želela spomniti in zahvaliti velikemu glasbeniku, pa se je igralki Sarah Michelle Gellar (39) na twitterju zgodil neljub spodrsljaj. Poslovila se je namreč od pevca Boya Georgea, ki trenutnu uživa na Tajskem ob vadbi joge, in ob tem uporabila še naslov ene od njegovih bolj priljubljenih pesmi Do you really want to hurt me.

Na twitterju je zapisala: "Me želiš resnično prizadeti? Očitno me želiš prizadeti, leto 2016. Rip, Boy George. Bila sem ena tvojih največjih oboževalk."

Igralko, ki se je tudi iz naših ekranov spomnimo po vlogi izganjalke vampirke Buffy, so na twitterju takoj opomnili na napako. Zapis je kmalu odstranila in zapisala, da je enako užaloščena ob novici, da je umrl George Michael. Seveda ji nekateri napake niso oprostili in Sarah je kasneje napisala še kar nekaj zapisov v pojasnilo napake.