NESRAMNI, AGRESIVNI IN ZLOBNI

Si slavni res lahko privoščijo vse?

A.K.
25. 12. 2016, 12.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Zvezdniki, ki so v resnici popolnoma drugačni kot se kažejo pred kamerami.

Getty Images

Ko so kamere prižgane, nosijo širok nasmeh in so polni ljubezni do drugih, ko pa se kamere ugasnejo, pa je zgodba nekoliko drugačna. Ste si kdaj mislili, da so naslednji slavni obrazi tako zelo zlobni?

Julia Roberts

Širok nasmeh je njen zaščitni znak. A govorice so vedno glasnejše, pravijo pa, da je igralka zelo nesramna do članov filmske ekipe. Neka stilistka je razkrila, da je igralka po več urah poskušanja oblek, popolnoma ponorela in dosegla, da so jo odpustili. Menda naj bi se celo leta in leta norčevala s polsestre Nancy, ki se je borila z odvečnimi kilogrami in depresijo. Nancy je leta 2014 storila samomor.

Ariana Grande

Pevka je imela dolgo časa sloves, da je pridna in prijazna deklica, kar pa je menda daleč od resnice. Nekoč je celo dejala, da ima ogromno dolgočasnih oboževalcev in da si želi, »naj vsi umrejo«. Ob neki drugi priložnosti pa so je celo posneli, ko je polizala krof v pekarni in ga nato vrnila prodajalcu.

Jared Leto

Čeprav nihče ne more zanikati njegovega igralskega talenta, je menda Jared izjemno neprijeten človek in redko kdo si z njim želi delati. V preteklosti so se mnoga dekleta pritoževala nad delom z njim, saj naj bi jim »agresivno dvoril«.

Jay Z

Raper je bil enkrat izjemno užaljen in jezen, ker ga nek turist v Parizu ni preppoznal Zameril se je tudi legendarnemu igralcu Robertu DeNiru, saj je le-ta prepričan, da ne spoštuje nikogar. Igralec je Jaya prosil, naj posname pesem za njegov film, ta je pristal, nato pa se mu mesece ni oglasil na telefon.

Lea Michele

Sicer je imela vlogo simpatičnega dekleta v seriji Glee, v resnici pa je prava nočna mora, so dejali njeni soigralci. Vedno je zamujala na snemanje in se obnašala kot diva. Izživljala se je nad tehnično ekipo in ponorela vsakokrat, ko stvari niso šle po njenem načrtu.

Zooey Deschanel

Čeprav naj bi nehala igrati v seriji New Girl, ker je rodila in se želela posvetiti materinstvu, obstajajo številne govorice, da so Zooey odstavili s snemanja. Menda je bila na snemanju neznosna, saj je zahtevala nemogoče in postavljala svoja pravila vsem, s tem pa škodila svojim sodelavcem.

Katherine Heigl

Zaradi svojega obnašanja na snemanju serije Grey's Anatomy, si je igralka prislužila naziv najbolj naporne igralke v Hollywoodu. V času snemanja se je skregala prav z vsemi soigralci, javno pa je tudi blatila scenariste in producente serije, v katerih je igrala. Zavrnila je celo emmyja za vlogo v Talentih v belem, saj je bil po njenem mnenju scenarij obupen.

Russell Crowe

Avstralski igralec je pred kamerami resnično očarljiv, v resnici pa naj bi bil izjemno agresiven in neprijeten človek. Dobitnik oskarja je celo receptorju hotela vrgel telefon v glavo, ker je prekinilo linijo, ko je govoril s svojo partnerico. Igralka Rebel Wilson je dejala, da ga je na neki zabavi želela le pozdraviti, on pa ji je odvrnil: »Odje*i.«