PODPORA

Kdo bo Melanii sešil novo »srajčko«?

B.P.
24. 12. 2016, 08.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Potem ko je modna oblikovalka Sophie Theallet javno povedala, da ne bo oblikovala oblek za bodočo prvo damo ZDA, so Melanii zdaj v bran stopili modni velikani, ki si jo še kako želijo.

Reuters
Melanii Trump, ki velja za pravo modno ikono, se verjetno kar smeji, ko sliši, kateri oblikovalci si jo želijo.

Reuters
Modna legenda Diane Von Furstenberg

Reuters
Zadnji, ki je povedal, da bi z veseljem oblekel Melanio, je oblikovalec Calvin Klein.

Podporniki Hillary Clinton in Baracka Obame so kmalu po volitvah našli nekaj utehe v novici, da modna oblikovalka Sophie Theallet, ki je oblačila prvo damo Michelle Obama, že ne bo dizajnirala oblek za Melanio Trump, ne glede na vsoto denarja.

Kmalu so se Sophie pridružili še nekateri drugi oblikovalci, med njimi tudi Marc Jacobs in Christian Siriano, ki so protestno dejali, da ne bodo oblačili Melanie. A slovenski zvezdi številka ena se zdaj obetajo lepši modni trenutki. Vse več je namreč takšnih oblikovalcev, ki so javno povedali, da bi si šteli v čast, če bi oblačili bodočo prvo damo.

Zadnji v modni četici Melanie Trump je modni velikan Calvin Klein, ki je na vprašanje, ali bi oblačil prihodnjo prvo damo ZDA, odgovoril: »Seveda bi.« Med oblikovalci, ki so pred kratkim priznali, da bi z veseljem oblekli lepo Melanio, so tudi Tommy Hilfiger, Thom Browne, Carolina Herrera in Diane von Furstenberg ter Karl Lagerfeld; dejali so, da bi jim bilo to v veliko čast, saj ne samo da je Melania zelo lepa ženska, zna tudi nositi obleke, saj je, karkoli da nase, videti vredno milijon dolarjev. Zdaj ko je modni bog Karl Lagerfeld povedal, da bi mu bilo v čast obleči Melanio, se bo lista oblikovalcev, ki bi jo oblačili, le še daljšala.

Bodočo prvo damo Melanio Trump bi oblačili tudi nekateri slovenski oblikovalci. Nina Šušnjara pravi, da bi jo z veseljem oblekla in upa, da bo Melania posegla tudi po kreacijah domačih oblikovalcev.