Razklani slovenski parčki

FOTO: Leta 2016 so ugašale zvezde

Teja Pelko
25. 12. 2016, 19.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Iztekajoče se leto je bilo za nekatere domače zvezdnike tudi precej boleče. Razpadlo je namreč kar nekaj partnerskih zvez.

Mediaspeed
Lado Bizovičar in Katarina Čas.

Nekateri so se razšli po večdesetletjih skupnega življenja, drugi pa so se zato, da gredo vsak po svoji poti, odločili po veliko krajšem času.

Svoja ljubezenska razmerja je v tem letu končalo kar nekaj znanih obrazov z malih ekranov. Televizijski voditelj Mirko Mayer se je po štirih letih in pol ločil od žene Tjaše. Junija sta se ločila igralec Rok Kunaver in novinarka Nika Kunaver. Ločila se je tudi voditeljica informativne oddaje Svet na Kanalu A Nuša Lesar, ki se je s partnerjem Sebastjanom Pogorelcem po desetih letih zveze poročila avgusta 2014. Po dveh letih naj bi razpadla romanca med televizijsko voditeljco Bernardo Žarn in poslovnežem Gregorjem Bončino, po več letih razmerja pa sta šla vsak svojo pot tudi žirant oddaje Slovenija ima talent in komik Lado Bizovičar ter igralka Katarina Čas.

Mediaspeed
Miro Cerar in Vesna Arnšek.

S fantom se je razšla tudi udeleženka Kmetije: Nov začetek in komentatorka v oddaji Kmetija: Nov začetek brez cenzure Lara Goršek Kos. Do razhodov je prišlo tudi na političnem parketu. Spomladi je razpadla zveza med premierjem Mirom Cerarjem in njegovo partnerico Vesno Arnšek, rakom pa je šel žvižgat tudi zakon mariborskega župana Andreja Fištravca. Marca se je v 78. letu starosti od svoje dve leti starejše žene Vincencije ločil gospodarstvenik Ivan Zidar, letos pa naj bi dokončno razpadla tudi dolgoletna zveza med igralko Bernardo Oman in komikom Borisom Kobalom.

mediaspeed.net
Bernarda Oman in Boris Kobal.

Mediaspeed
Rok in Nika Kunaver.