KONEC ZAKONA

Kim Kardashian: Ujeta v zakonu

A.K.
8. 12. 2016, 14.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Najnovejše novice družine Kardashian-West so osupnile oboževalce dveh velikih zvezdnikov.

Profimedia

Kim Kardashian si menda bolj kot vse želi v letu 2017 obrniti nov list v življenju, kar pa vključuje tudi ločitev od njenega moža, raperja Kanyeja Westa. Po dveh letih in pol zakona naj bi se njuna pravljica končala.

Prijateljica resničnostne zvezdnice je v izjavi za magazin US Weekly trdila, da se 36-letnici ne mudi s predajo ločitvenih papirjev, je pa trdno odločena, da bo to storila. »Nekaj časa bo zagotovo še počakala, preden stori naslednje korake,« je izjavila Kimina prijateljica in dodala, da se Kim že pripravlja na to, da bo dobila polno skrbništvo nad njunima otrokoma, 3-letno North in 1-letnega Sainta.

Zvezdnica se je že distancirala od soproga, saj je po njegovem odhodu iz bolnišnice, kjer je raper prebil več kot teden dni zaradi živčnega zloma, moža naselila v najeto stanovanje v Los Angelesu. Dokler si popolnoma ne opomore, ga v takšnem stanju ne želi blizu svojih otrok. Iz istega razloga čaka tudi z ločitvenimi papirji, namreč želi mu stati ob strani, dokler popolnoma ne ozdravi, poročajo tuji časopisi.

Kim se je izolirala pred mediji po pariškem ropu, ki se ji je pripetil, zato je tudi toliko časa uspevala prekrivati hude težave v zakonu. Bližnji vir je razkril tudi: »Kanye ji zelo veliko pomeni in zelo hudo ji je, ker se mora njen mož boriti s takšnimi zadevami, ampak počuti se ujeto v zakonu, zato tudi išče izhod.«