Nosečnost

Mesec dni po ločitvi že noseča z drugim

K.M.
30. 11. 2016, 11.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Po mesecih namigovanj, da pričakuje prvorojenca, se je pevka Cheryl v javnosti končno pojavila z močno vidnim nosečniškim trebuščkom.

Profimedia.
Fotografija pove več kot vse besede.

Cheryl Fernandez-Versini, med leti 2002 in 2013 članica izjemno priljubljene skupine Girls Aloud in žirantka v angleški različici oddaje X-Factor, zdaj tudi uradno pričakuje svojega prvega otroka. Skupaj z deset let mlajšim partnerjem Liamom Paynom, članom skupine One Direction, nosečnosti ne morata več skrivati. 

Govorice o veselem pričakovanju so se pojavile že pred dobrima dvema mesecema, saj so številni opazili, da je Cheryl v zadnjem obdobju pridobila kar nekaj kilogramov, v javnosti pa se je večkrat pojavila v ohlapnih oblačilih. Parček, ki je svojo zvezo potrdil v začetku leta, novice o veselem pričakovanju ni niti zanikal niti potrdil. Morda je bil razlog tudi, da je bila pevka takrat še poročena s svojim, zdaj že bivšim možem, Jeanom-Bernardom Fernandez-Versinijem, s katerim sta se uradno ločila šele pred dobrim mesecem dni. 

Zdaj se je zaljubljeni parček odločil, da nosečnosti ne želi več skrivati, saj se je Cheryl po dolgem času v javnosti pojavila v oprijeti obleki, pri kateri je dobro viden že precej zaobljen nosečniški trebušček.

Cheryl in Liam sta se spoznala pred dobrimi osmimi leti, ko se je Liam udeležil avdicije v oddaji X-Factor. Liam je bil takrat star šele 14. let, Cheryl pa je bila žirantka v oddaji. Takrat je bila poročena z nogometašem Ashleyjem Colom