Obračun preko otroka

Kakšna vojna! Severina bivšega prijavila policiji

R.T.
30. 11. 2016, 08.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Severina menda dva tedna ni vedela, kje je njen sin. Milan Popović trdi, da ga Severina noče srečati niti, ko ji pripelje sina, drugim osebam pa ga noče izročiti.

Arhiv Reporterja
Severina

Po koncu velike ljubezni Severina (44) in Milan Popović (50) očitno ne najdeta skupnega jezika, kako biti starša 4-letnega sina Aleksandra. Portal 24sata.hr poroča, da je pevka policiji in centru za socialno delo prijavila nekdanjega moža, ker otroka ni pripeljal v sredo pred dvema tednoma, kot je narekovala sodna odločba, ampak šele v ponedeljek.

"Otroka ni odpeljala v vrtec mesec ni. Na moja sporočila SMS ne odgovarja. KO sem povezal več dejstev, sem ugotovil, da je mati najinega sina enostavno izginila," je pred poslopjem zagrebške policije za RTL dejal Popović.

Ker pa Milan ni spoštoval sodne odločbe in Aleksandra pripeljal mami ob dogovorjenem terminu, ga je Severina prijavila. Milan je za medije zdaj dejal, da je otroka zadržal, ker ga ne želi predati varuški, babici ali pevkinemu novemu možu. Severina ga namreč ne želi videti in se zato ne pojavlja, kadar ji Milan pripelje Aleksandra. 

"Ves čas sem mamo obveščal, kje sva in ji predlagal, da lahko vsak trenutek pride do sina," trdi Milan, ki je Aleksandra vseeno predal Severinini mami Ani.  Sta pa Severina (44) in Milan pa v torek nista prišla na zagrebško sodišče, kjer odločajo o zahtevi srbskega milijarderja, da Aleksander teden dni živi z njim, teden dni pa s pevko.