Ljubezen

FOTO: Uživa s 30 let mlajšo in pri sosedih zmerja novinarje

R.T.
25. 11. 2016, 11.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Diego Armando Maradona je trenutno s svojo izbranko na Hrvaškem.

Reuters
Diego Maradona.

Diego Armando Maradona je v četrtek zvečer prispel na sosednjo Hrvaško, kamor pa ni prišel sam, ampak v družbi 30 let mlajše izbranke Rocio Olive. Nekdanja 26-letna nogometašica je v razmerju z Maradono od leta 2013, njuno razmerje pa je že od vsega začetka precej burno. Maradona bo v Zagrebu navijal za argentinske teniške igralce v sklopu Davisovega pokala. 

Diego in Rocio sta že kar nekajkrat prekinila razmerje, pred dvema letoma je bil objavljen tudi posnetek, kako jo je Maradona napadel, ker je uporabljala njegov mobilni telefon. Fotografij, ki jih mlada nekdanja nogometašica objavlja na družbenih omrežjih, razkrivajo, da se parček kljub razliki v letih odlično zabava.  

"Obravnavali so me kot idiota"

Je pa vročekrvni Maradona postal nejevoljen že takoj po prihodu v Zagreb, kamor je v četrtek priletel okoli 23. ure. poroča 24sata.hr. Ni bil navdušen nad prisotnostjo oboževalcev in medijev, ki so ga "naskočili" na letališču, ter varnostnimi razmerami. želel si je tiskovne konference, medtem ko so ga novinarji z vprašanji "zasuli" ob prihodu.

"Dobro sem potoval. Tako ne bom govoril, to je nered," je dejal Maradona in nadaljeval: "Prišli so pred mene in Rocio in me obravnavali kot idiota. Nisem si zaslužil takšnega odnosa. Če bi se dobro organizirali, bi govoril, tako pa ne bom," je dejal muhasti zvezdnik. Maradona je nenapovedano spremenil tudi načrt, v katerem hotelu bo prebival in s tem povzročil kar nekaj sivih las osebju, ki skrbi za njegovo varnost.