AMERIŠKE VOLITVE

Saša Einsidler o Melanii: Privoščim ji, če si je to želela

D.B./A.K./K.A.
9. 11. 2016, 14.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ameriške volitve so se za mnoge razpletle nepričakovano. Tudi znane Slovenke takega izida niso pričakovale. O Melanii pa niso bile preveč zgovorne.

Mediaspeed
Saša Einsiedler

Znana slovenska voditeljica Saša Einsidler je odkrito priznala, da ameriških volitev ni spremljala. "Priznati moram, da sem zelo slabo spremljala volitve. Samo tako na daleč. Ne upam si dajati nobenih sodb. Sem bila pa vseeno presenečena nad izidi volitev, ko sem zjutraj vstala in bom zanimanjem spremljala spremembe v mednarodni politiki, ki bodo sledile Trumpovi izvolitvi," je dejala Saša in se ob tem spomnila tudi na novo prvo damo, Slovenko Melanio Trump. "Tudi nje nisem spremljala. Ji pa privoščim, če si je to želela."

Klemen Razinger/Avenija
Iva Krajnc

Igralka Iva Krajnc je takšen izid potiho pričakovala. "Izid ni bil pričakovan. A globoko v sebi se mi je zdelo, da bo tako. Posledice za nas bodo enake kot tudi za vse ostale. Vidim, da se spremembe na borzi že dogajajo ... Ampak mi jih bomo doživeli, tako kot vedno, s stoletno zamudo."

Pevka Manca Špik si o ameriških volitvah misli svoje: "Bomo videli, kako gre poslovnež v svet politike, kakšni bodo rezultati. Zaenkrat so bili v politiki samo političarji, zdaj pa se je biznismen znašel v politiki. Glede Melanije, da bo postala prva dama, nimam komentarja."

arhiv Svet24
Manca Špik