Mia Borisavljević

Najbolje se počuti v seksi črni

b.p.
11. 10. 2016, 21.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Srbska turbofolk diva Mia Borisavljević je v očeh javnosti najbolj poznana po izjemnem videzu in stilu, seveda pa tudi po komadih, kot sta Kako da ne in Čovek mog života.

Instagram
Ne glede na to, ali obleče kavbojke in športno majčko ali tesno zapeljivo in elegantno obleko – Mia bo vedno videti izjemna!

Srbska zvezdnica Mia Borisavljević se zagotovo uvršča med najlepše srbske pevke in nikoli je ne boste ujeli neurejene. Očitno ji žilica za modo in ličila utripa ves čas. Ne glede na to, ali obleče kavbojke in športno majčko ali tesno zapeljivo in elegantno obleko – Mia bo vedno videti izjemna! Še največkrat pa je v črnini. Videti je, da se v njej počuti najbolje. Lepotica, znana po svojem zavidljivo bogatem oprsju, bo kot gostja kmalu nastopila tudi za slovensko občinstvo.

Gostja na velikem spektaklu

Na Gospodarsko razstavišče prihaja priljubljeni Aca Lukas in na odru se mu bodo pridružili tudi Mia, Mc Stojan in drugi. Veliki koncert ob 25. obletnici Lukasove glasbene kariere bo 30. oktobra. »Komaj čakam, da pozdravim slovenske oboževalce, saj je nastopati za njih vedno pravi užitek. In ker bo tokratni koncert res nekaj posebnega, saj gre za obletnico mojega prijatelja Ace Lukasa, verjamem, da bomo postregli z marsikaterim presenečenjem, tako da se nam obeta res velik glasbeni šov. Tudi jaz bom poskrbela, da bo tisti večer zares vroče,« je povedala lepa Srbkinja Mia Borisavljević, ki se vsakič znova rada vrne v Slovenijo, kjer je stara znanka glasbenih odrov, saj vedno poskrbi, da njeni oboževalci preplešejo noč na plesišču pod odrom.