Brad Pitt

Brad Pitt v Šibeniku

B. P.
3. 9. 2016, 11.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Eden najbolj priljubljenih hollywoodskih igralcev Brad Pitt dopustuje na hrvaški obali, kjer se je v četrtek zvečer s prijatelji sprehajal po starem mestnem jedru Šibenika.

instagram

B. B., prebivalka Šibenika: "Brada Pitta sem prepoznala med sprehodom pri šibeniški katedrali in fotografije poslala lokalnemu portalu šibenik.in, ki je tudi poročal o obisku slavnega igralca."

Brad Pitt je nenapovedano prispel na hrvaško obalo, kar je povzročilo prijetno presenečenje med mimoidočimi v Šibeniku. Ameriški igralec se ni oziral na fotoreporterje, ki so hiteli beležiti njegov sprehod. Pitt je bil oblečen v belo majico s kratkimi rokavi in dolge hlače, na glavi pa je imel poletni klobuk v beli barvi. Hollywoodskega zvezdnika so zasledovale tudi oboževalke, ki so posnele nekaj njegovih fotografij, a njegovega avtograma jim ni uspelo dobiti. Po krajšem sprehodu po mestu se je Pitt s prijatelji vrnil na luksuzno jahto. Ni znano, katero je naslednje mesto, ki ga bo obiskal. Hrvaški mediji omenjajo možnost, da se bo igralcu na Hrvaškem pridružila tudi njegova družina. Pitt in Joliejeva sta bila že večkrat na Hrvaškem, kjer v zadnjih letih počitnikujejo številni zvezdniki.