Talisman sreče

Mojster samopromocije Damjan Murko

Alesh Maatko
2. 9. 2016, 22.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Kot kaže, enemu in edinemu Damjanu Murko ne zmanjka idej, kako vedno znova presenetiti oziroma šokirati številne oboževalce po celotni naši lepi deželici.

T.G.
Murko upa, da bo broška komu služila kot talisman za srečo ter da jo bodo ljudje nosili ob pomembnih prelomnicah v življenju.

Tokrat si je genialni Damjan Murko omislil nekaj novega, in sicer izvirne broške, kakršne so kraljevale v poznih osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Na novodobnih broškah ne bo podob svetovno znanih zvezd, ampak kar njegova podoba, saj pravi, da ga bodo lahko tako od zdaj naprej vsi nosili zmeraj s seboj in da bo to v bistvu njihov talisman za srečo. Slavček je prepričan, da se bodo broške prodajale tako dobro, kot se vsako leto prodaja njegov vroč, razgaljen koledar.

Veliko povpraševanje

Mediaspeed
Apelira na vse, da ga imajo na prsih.

»Na svoj elektronski naslov murko.damjan@gmail.com dobivam veliko sporočil, v katerih me sprašujejo, ali imam svoje majice, skodelice, pisala ... skratka karkoli z mojo podobo. No, čakal sem na pravi trenutek in zdaj lahko s ponosom in v pričakovanju rečem, da sem začutil, da je čas za broške Damjana Murka. Imam svoje, na njih je moja podoba. Primerne so za v žep, za na polico v stanovanju, seveda apeliram na Slovence in Slovenke, da jo imajo zmeraj pripeto na prsih, kot opomin na to, da živim v njihovi zavesti, pa če to priznajo ali ne,« ponosno pove Damjan in doda: »Upam, da bo broška komu služila kot talisman za srečo, da jo bodo ljudje nosili ob pomembnih prelomnicah v življenju. Prepričan sem, da bodo s tem izdelkom nekako lažje dočakali moje nove vroče koledarje, za katere se ideje, kakšen naj bo letos, že rojevajo.«